Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Pia ja Tomi suunnittelivat – Dekotalo toteutti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Helsingissä työskentelevien Tomin ja Pian uuden omakotitalon rakennus sai alkunsa pariskunnan toiveiden mukaisen, suuren tontin löydyttyä Tuusulan Jokelasta rauhalliselta paikalta ja hyvien kulkuyhteyksien päästä. Tomi ja Piia halusivat suunnitella tontille tulevan uuden kotinsa hyvin pitkälle itse. Parhaiten heidän toiveisiinsa vastasi Dekotalon Kotiarkkitehti-palvelu, jonka avulla he pystyivät toteuttamaan kaikki toivomansa ratkaisut.

– Olemme molemmat Helsingin keskustassa töissä ja etsimme tonttia sopivalta etäisyydeltä, josta olisi vielä helppo kulkea töihin. Löysimme rauhallisen ja nätin, noin 1000 neliön tontin ja lähdimme suunnittelemaan sille sopivaa taloa, Tomi kertoo.

Sopivan tontin löydyttyä alkoivat Pia ja Tomi kartoittaa talopakettien toimittajia. He halusivat itse suunnitella ja piirtää tulevan talon alusta loppuun. Dekotalo osui lopulta pariskunnan tarpeisiin parhaiten sopivaksi vaihtoehdoksi.

– Kävimme homman Dekotalon kanssa läpi ja heiltä meidän oli mahdollista saada sellainen talo kuin halusimme. Saimme kaikki sellaisetkin ominaisuudet, mitä muut eivät pystyneet toimittamaan, Tomi kiteyttää.

“Valmis kokonaisuus on vastannut odotuksiamme täysin. Talo on rakennettu hyvin ja tehty laadukkaista materiaaleista.”

”Tämä on alusta loppuun saakka meille suunniteltu koti”

Pariskunta toivoi kotiinsa avaraa ja isoa yhtenäistä tilaa, joka avautuu heti pääovelta. Olohuone ja keittiö ovat samassa tilassa. 132 neliön kotiin tuli myös muun muassa iso sauna, paljon terassitilaa sekä upotettu ulkoporeallas. Yksi tärkeistä valintaan vaikuttaneista tekijöistä oli talon yhteyteen rakennettava autokatos.

Rakennusprosessi alkoi tammikuussa 2015 ja valmistui juhannukseksi. Talo rakennettiin tontilla Dekotalon PreCut menetelmällä. Dekotaloilta tuli kaikki muu, paitsi maanrakennustyöt ja vastaava mestari. Dekotalon yhteistyökumppaneiden kautta tulivat myös talon LVI-asennukset sekä koko sisustus.

– Dekotaloilta oli todella asiansa osaavat asentajat töissä, jotka rakensivat meille juuri sellaisen kodin kun olimme aina halunneet. He pitivät meidät hyvin ajan tasalla siitä, kuinka työ etenee. Meidän vastaava mestarimmekin kehui heitä, että on viimeisen päälle hyvät kaverit, Tomi kiittelee.

– Talon suunnittelussa emme tyytyneet oikeastaan missään perusvalikoimaan. Saimme Dekotalon yhteistyökumppaneiden kautta valita hyvin laajasta valikoimasta laadukkaat ja meitä miellyttävät ratkaisut. Dekotalo hyvitti sen summan, mitä peruspakettiin olisi kuulunut ja me maksoimme sitten erikoismateriaalien erotuksen. Muutoshinnoittelu oli sujuvaa ja kun jotain erikoisempaa halusimme, niin sen myös saimme!

– Tämä on alusta loppuun saakka meille suunniteltu koti, Tomi kiteyttää.

“Talon sijoittelu ja malli on täydellinen”

Pariskunta on ehtinyt asua uudessa kodissaan tähän mennessä reilun vuoden ja on omien sanojensa mukaan viihtynyt todella hyvin. Huonejärjestelyt ovat toimineet hyvin ja talo on kokonaisuutena laadukas. Ennen kaikkea koti on Pialle ja Tomille rentoutumisen paikka työpäivän jälkeen.

– Valmis kokonaisuus on vastannut odotuksiamme täysin. Talo on rakennettu hyvin ja tehty laadukkaista materiaaleista.

Yhdeksi Dekotalon Kotiarkkitehti-palvelun eduiksi Tomi nostaa sen, miten talo saatiin asemoitua tontille siten, että tontista saatiin maksimaalinen hyöty irti. Koko talo autokatoksineen koostuu yhdestä kokonaisuudesta.

– Talon sijoittelu ja malli on täydellinen. Piha saatiin rakennettua hyvin ja otettua isosta tontista kaikki hyöty irti, Tomi iloitsee.

– Tonttimme on rauhallisella paikalla, ja illasta voi nauttia esimerkiksi pitämällä tulta takassa, saunomalla ja kylpemällä porealtaassa, Tomi summaa.

– Suosittelen Dekotaloa kyllä lämpimästi muillekin! Meidän puolestamme he hoitivat asiat hyvin.

Deko-Talo Oy on suomalainen valmistalotoimittaja. Suurin osa Dekotaloista toimitetaan muuttovalmiina, mutta yritys tarjoaa myös Sisusta Itse -toimitusvaihtoehdon, jolloin asiakas saa itse sisustaa ja kalustaa kotinsa sisäpinnat omien valintojensa mukaisesti.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.