Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Deltabitin sähköiset kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät helpottavat Safeplastin arkea

Huippuluokan letkunsuojia valmistava Safeplast Oy käyttää Deltabitin kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä. Uusiin toimitiloihin muutettaessa aiemmat pahviset kellokortit saivat väistyä uuden sähköisen järjestelmän tieltä. Deltabitin avulla liikkuminen toimitiloissa on helppoa. Myös palkanlaskenta helpottuu, kun työajanseurantajärjestelmästä saadaan suoraan valmiita raportteja.

– Safeplast valmistaa, markkinoi ja myy globaalisti ympäri maailmaa lähinnä hydrauliikkateollisuuden letkunsuojia, kertoo Safeplastin Manager Mauno Kärki.

Lisäarvoa ilman tyrkyttämistä

Safeplast muutti uusiin toimitiloihin vuonna 2018. Safeplast toimii samassa kiinteistössä emoyhtiönsä SNT-Yhtiöt Oy:n ja sen toisen tytäryhtiön SNT Group Oy:n kanssa. Tarve uudelle kulunvalvontajärjestelmälle syntyi nimenomaan muuton yhteydessä.

– Deltabitistä jäi heti ensimmäisenä mieleen se, että heillä oli tyrkyttämättä tarjota meille jotain lisäarvoa tuottavaa – eli tämä työajanseurantajärjestelmä, Kärki muistelee.

– Aiemmin käytimme työajanseurantaan pahvisia kellokortteja. Se oli tietysti aika vanha järjestelmä. Nykyinen sähköinen järjestelmä korvaa monilta osin entisen järjestelmän. Nyt saamme valmiita raportteja ja raporttipohjia, joita voidaan hyödyntää palkanlaskennassa, Kärki sanoo.

“Deltabitin asiakaspalvelu on sellaista, mistä moni yritys saisi ottaa oppia”

Yhteistyö Deltabitin kanssa on ollut hyvin onnistunutta. Yksi Deltabitin kulunvalvontajärjestelmän tuomista konkreettisista hyödyistä on Kärjen mukaan se, kuinka se vaikuttaa tiloissa liikkumiseen.

– Deltabitin järjestelmä tekee ovista kulkemisen meille helpoksi, Kärki kiteyttää.

– Sanoisin, että Deltabitin asiakaspalvelu on sellaista, mistä moni yritys saisi ottaa oppia, Kärki toteaa.

Deltabit tarjoaa yksinkertaisen tavan hoitaa kulunvalvonta, työajanseuranta ja potilastunnistus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi