Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Destia tarjoaa osaamista ja kapasiteettia vaativimpiinkin infrahankkeisiin

Väylävirasto vastaa Suomen tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Yksi Väyläviraston vuonna 2020 aloitetuista isoista hankkeista on nelikaistaisen, 22 kilometriä pitkän valtatien rakennustyö Mikkelin ja Nuutilanmäen välille. Destia hoitaa sekä hankkeen suunnittelun että toteutuksen.

Valtatieprojekti on ollut Väyläviraston toivelistalla jo pidempään.

– Tälle on ollut todellinen tarve turvallisuuden, sujuvuuden ja käytettävyyden puolesta, kertoo hankkeen projektipäällikkö Harri Liikanen Väylävirastosta.

Haastava projekti vaati osaavan toteuttajan

“Destian ydinosaaminen on nimenomaan siellä infran kokonaisvaltaisessa kentässä ja elinkaaressa ihan sieltä suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Heiltä löytyy sitä palvelupalettia.”

Hankkeen toteuttajaa etsiessä järjestettiin normaaliin tapaan kilpailutus, jonka voittajaksi nousi Destia. Destia valittiin urakoitsijaksi erityisesti soveltuvuutensa, kokemuksensa ja laaduntuottokykynsä sekä kokonaistaloudellisuutensa perusteella.

– Tässä tehdään paljon taitorakenteita, esimerkiksi erilaisia siltoja tulee merkittävä määrä. Lisäksi mukana on erittäin paljon louhintaa ja korkeita kallioleikkauksia. Nämä ovat sellaisia leimaa antavia piirteitä koko urakalle, Liikanen kertoo.

– Destian ydinosaaminen on nimenomaan siellä infran kokonaisvaltaisessa kentässä ja elinkaaressa ihan sieltä suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Heiltä löytyy sitä palvelupalettia, hän jatkaa.

Yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia

Tämänkaltaiset isot tiehankkeet harvoin sujuvat ilman yllätyksiä, vaan eteen tulee jos jonkinlaista muuttujaa. Liikanen kehuukin Destian erinomaista reagointikykyä.

– Kun yhteistyö on luontevaa ja sujuvaa, on muutostilanteissa helpompi toimia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että aikataulussa pysytään ja ensi syksynä tie on tältä osin liikenteelle valmis, hän sanoo lopuksi.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.