Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pekka Nissinen: ”Meillä on mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa ikään katsomatta”

Pekka Nissinen työskentelee Destialla työpäällikkönä. Parhaillaan hän on mukana projektissa, jossa Lahden ja Hollolan välille rakennetaan uutta valtatietä. Projektiin kaivataan juuri nyt lisää työntekijöitä.

Destia on infra-alan asiantuntija, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee niin liikenne- ja teollisuusympäristöjä kuin kokonaisia elinympäristöjäkin.

– Meiltähän löytyy niin sanotusti kaikkea, mitä infraan tarvitaan, Pekka kiteyttää.

Uusia osaajia kaivataan

Parhaillaan Pekka on työpäällikkönä mukana tekemässä yhteensä 8,5 kilometriä uutta valtatietä, yhtä valtakunnan valtasuonta, Lahden ja Hollolan rajalle. Uuden tien on tarkoitus siirtää raskasta liikennettä pois Lahden keskustasta sekä helpottaa liikenneyhteyksiä niin itä-länsi- kuin pohjoinen-etelä-suunnassa.

– Liikenteelle tämä otetaan syksyllä 2020. Edessä on reilut 2,5 vuotta tiivistä rakentamista, Pekka kertoo.

“Meillä on mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa ikään katsomatta.”

– Projektin väkimäärä lisääntyy kesää kohti mennessä. Nyt rekrytoimme työnjohtajia, mittaustyönjohtajia – ihan oikeita työntekijöitä. Hankkeella on paljon niin kokeneita, vanhempia työntekijöitä kuin nuorempiakin. Meillä on mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa ikään katsomatta.

Destia kehityksen piikkipaikalla

Pekka aloitti uransa Destialla vuonna 2002 kesätyöntekijänä. Reilun 15 vuoden työhistorian aikana ovat auton peräkontissa mukana kulkeneet kansiot siirtyneet enemmän sähköiseen muotoon. Sähköpostejakaan ei tarvitse enää mennä lukemaan toimistolle. Jatkuva kehittyminen ja kouluttautuminen ovat Destialla yksi toiminnan keskeisistä painopisteistä.

– Koneautomaatio, koneohjaus ja suunnittelun mallintaminen ovat tehostaneet toimintaa ja tulevat tehostamaan jatkossakin. Pyrimme olemaan piikkipaikalla tässä kehityksessä myös tulevaisuudessa.

– Myös kouluttautuminen on sellainen asia, jossa vain pitää olla keulilla, jotta pysyy letkan kärkipäässä, Pekka painottaa.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.