Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kehitystyötä saman pöydän ääressä

Rakennusliike U. Lipsanen on ulkoistanut IT-palvelunsa Documtecille. Yhdessä Documtecin kanssa rakennusliike on kehittänyt myös toiminnanohjausjärjestelmäänsä. Yhteistyö on hedelmällistä ja apu aina lähellä.

Rakennusliike U. Lipsanen on perustettu vuonna 1950. Yrityksen toimintaan kuuluu julkinen rakentaminen sekä teollisuus- ja liikerakentaminen. Sen merkittävimpiä asiakkaita ovat kunnat, kaupungit sekä kaupparyhmät.

– Päämarkkinamme on keskisessä Suomessa. Valtaosa töistämme on Jyväskylässä, Kuopiossa ja Mikkelissä, kertoo rakennusliikkeen toimitusjohtaja Antti Lipsanen.

”Documtec on meille hyvin luonnollinen kumppani”

Rakennusliike U. Lipsanen ja Documtec ovat tehneet yhteistyötä pitkään, aina Documtecin perustamisesta saakka. Rakennusliike U. Lipsasen kaikki IT-palvelut on käytännössä ulkoistettu Documtecille, aina tietokoneiden hankinnasta esiasennuksiin. Documtec on mukana myös rakennusliikkeen ohjelmistokehityksessä.

“Kaikki on toiminut tähän asti hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä.”

– Meillä on Sharepointin päällä toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, jota olemme yhdessä Documtecin kanssa rakentaneet, Lipsanen sanoo.

– Documtec on meille hyvin luonnollinen kumppani, koska he ovat olleet mukana ihan alusta alkaen. He ovat lähellä meitä. Apu on lähellä, kun sitä tarvitsee, Lipsanen jatkaa.

Hedelmällistä yhteistyötä halutaan jatkaa myös tulevaisuudessa

Yhteistyö on Lipsasen mukaan hyvin tiivistä. Kehitystyötä tehdään saman pöydän ääressä ja ratkaisuja ongelmiin etsitään yhdessä. Lipsanen on ollut tyytyväinen Documtecin toimintaan ja yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

– Ei pitäisi suositella heitä, niin muut eivät saisi kilpailuetua, Lipsanen naurahtaa ja jatkaa:

– Ei vaan, pystyisin kyllä suosittelemaan Documtecia. Kaikki on toiminut tähän asti hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä. Toivotaan, että yhteistyö jatkuu jatkossakin yhtä hedelmällisenä.

Documtec on ohjelmistotalo, joka auttaa yrityksiä modernisoimaan liiketoimintansa automatisoimalla tuotanto- ja rutiinitöitä, keräämällä ja visualisoimalla liiketoimintatietoa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.