Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

DriveNow säästää aikaa ja helpottaa kiireistä arkea

Helsingin Kalliossa asuva Katri Björklund käyttää DriveNow- yhteiskäyttöautoja säännöllisesti. Värikkään ja positiivisesti kiireisen arjen keskellä helppo ja nopea liikkuminen on tärkeää. DriveNow tarjoaa mahdollisuuden käyttää autoa säännöllisesti ilman auton omistamiseen liittyvää vastuuta.

Katri Björklund toimii yrittäjänä ja toimitusjohtajana 10monkeys-oppimispeliä kehittävässä yrityksessä. Ajatus jakamistaloudesta kiehtoo Katria – yrityksen toimisto sijaitsee jaetussa työtilassa Kallion Kulmahuoneella, ja nopeat siirtymät yrittäjä hoitaa DriveNow- yhteiskäyttöautoilla.

“DriveNow:n parhaita puolia on saavutettavuus.”

– Yrittäjän arki on aika värikästä ja monipuolista. Välillä ollaan pitkiä aikoja toimistolla, välillä taas juostaan pitkin Helsinkiä ja maailmaa. DriveNow-yhteiskäyttöautoja voi käyttää silloin kun itse tarvitsee. Jakamistalous on itselle sydäntä lähellä oleva asia, Katri kertoo.

– DriveNow:n parhaita puolia on saavutettavuus. Yleensä aina, kun kaipaan autoa, löydän vapaan auton muutaman sadan metrin säteeltä. Auto on puhtaana, tankattuna ja huollettuna. Yksinkertaisuus on se, mikä minua viehättää.

Yhteiskäyttöauto sopii monenlaisiin tilanteisiin

Katri tutustui DriveNow-palveluun ystäviensä suosituksesta. Autojen kasvava määrä Helsingin katukuvassa kiinnitti huomion ja sai Katrin käyttämään autoja yhä uudelleen. Yhteiskäyttöautoista tuli nopeasti osa arkea.

“DriveNow ratkaisee minulle todella tärkeän osan liikkumista kaupungissa.”

– Käytän autoja aika monipuolisesti: kavereille menemiseen, harrastuksiin ja kaupungin sisäisiin ajoihin silloin, kun on enemmän kantamuksia. Palvelu on todella kätevä myös työtäni ajatellen, jos pitää päästä nopeasti palaveriin tai myöhästyy bussista.

– Kun asuu kaupungissa, pääsee julkisilla liikkumaan mutta usein on kuitenkin kiva, että pihalla on valmiina auto, jota voi tarvittaessa hypätä käyttämään. DriveNow ratkaisee minulle todella tärkeän osan liikkumista kaupungissa, Katri toteaa tyytyväisenä.

Käytännöllistä ja edullista autoilua

Arjen ajansäästö ja helppous muodostuvat siitä, että auton saa vaivatta käyttöön, eikä auton ylläpidosta tarvitse huolehtia. DriveNow säästää Katrin kohdalla kuitenkin myös rahaa, koska autoon ei tarvitse sitoa rahaa, kuten omistusautossa.

– Valitsen auton yleensä sijainnin perusteella, joten olen päässyt ajamaan useita erilaisia autoja. Autot ovat olleet uusia ja toimineet hyvin. Oli hauska päästä kokeilemaan Miniä – en ollut koskaan ajanut sellaisella, Katri sanoo iloisena.

– Palvelun hinnoittelu on minuuttipohjainen. Käytän autoa lyhyillä matkoilla, joten hinta pysyy todella maltillisena. Vertaan kustannuksia aina omistusauton kuluihin, jotka olisivat kuukaudessa aika korkeat.

– Suosittelen kyllä kokeilemaan DriveNow-palvelua. Se on todella hyvä ja helppo vaihtoehto kaupunkilaiselle, joka ei halua auton omistamisen myötä tulevaa stressiä itselleen, Katri päättää.

DriveNow on eurooppalainen yhteiskäyttöautopalvelu, jonka toteuttaa Suomessa yhteistyössä OP, BMW, MINI ja Sixt. DriveNow-palvelu tarjoaa ensiluokkaisia vuokra- autoja Euroopan suurissa kaupungeissa. Palvelun kautta kaupunkilaiset voivat käyttää autoja joustavasti juuri silloin, kun sellaista tarvitsee – ilman, että autoa tarvitsee omistaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi