Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sujuvan yhteistyön avain on pitkäaikaisuus

Fastems on tehnyt ohjelmistoyritys Eatech Oy:n kanssa yhteistyötä useiden vuosien ajan. Fastemsin digitaalisen liiketoiminnan johtajan Tomi Kankaisen mukaan Eatechin työntekijöillä on pitkään jatkuneen yhteistyön seurauksena hyvä tuntemus Fastemsin toimintaympäristöstä.

Fastems Oy Ab tekee joustavaa teollisuusautomaatiota. Sen toimintaan kuuluu muun muassa erilaisten metallintyöstöön liittyvien koneiden integrointia. Fastemsin kanssa yhteistyötä tekevä Eatech Oy on asiakaskohtaisiin ohjelmistoratkaisuihin ja jatkuvien palveluiden tuottamiseen keskittyvä ohjelmistoyritys.

– Yhteistyömme Eatechin kanssa lähti liikkeelle ohjelmistonkehittämisestä, joka on edelleen osa yhteistyötä. Fastemsilla käytetään Eatechin devaajia, Kankainen kertoo.

Luottamus yhteistyön jatkumiseen on vahva

– Juuri yhteistyön pitkäaikaisuus takaa sen erinomaisen sujuvuuden. Olemme pystyneet pitämään samoja henkilöitä mukana tekemisissämme pitkään, joten yhdessä tekemällä on opittu todella paljon, Kankainen mainitsee.

“Meille on tärkeää, että saamme pitää Eatechin osaajat yhteistyökumppaneinamme jatkossakin.”

Kankaisen mukaan Eatechin työntekijät ovat pitkän yhteistyön tuloksena osaavia Fastemsin toimintaympäristössä. Fastemsille yhteistyön ydin on luottamus siitä, että Eatechin osaava tiimi palvelee yritystä myös jatkossa.

– Voimme luottaa siihen, ettei tule päivää, jolloin Eatech toteaa, etteivät heidän työntekijänsä enää palvelekaan meitä, koska he ovat saaneet paremman yhteistyökumppanin muualta, Kankainen miettii.

Eatech ymmärtää yhteistyökumppanin tarpeet

Kankaisen mukaan yritysten välisessä yhteistyössä etsitään myös jatkuvasti tapoja kehittää yhteistyötä ja työntekijöiden osaamista.

– Eatech on osaava firma, joka ymmärtää niitä tarpeita, joita tällaisessa tekemisessä on. Meille on tärkeää, että saamme pitää Eatechin osaajat yhteistyökumppaneinamme jatkossakin, Kankainen tiivistää.

Eatech on ketterä ohjelmistoyritys, joka keskittyy asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen ja jatkuvien palveluiden tuottamiseen. Saman katon alta saat ketterästi räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, testauspalvelut sekä jatkuvat palvelut huolehtimaan kriittisten järjestelmien toimivuudesta. Eatech on vuoden 2019 alusta Etteplan MORE.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.