X Sulje

Oletko yrityksen Kaskipuu Oy:n edustaja?
Kerro tyytyväisten asiakkaitesi tarina

Saitko hyvää palvelua? Kerro se meille

Suomen Asiakaskokemukset Oy tuottaa puolueettomasti tyytyväisten asiakkaidesi kokemukset videoksi- tai tekstitarinoiksi. Varmista, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni näkyy ja kuuluu

Tai soita suoraan

Taavi Laukkanen

040 8252 925

Jätä tietosi! Otamme yhteyttä pian

Yrityksen nimi *

Paikkakunta

Millaista palvelua hankit?

Henkilö, jonka kanssa asioit

Nimesi

Puhelinnumerosi

Minka kokonaisarvosanan antaisit yritykselle ja sen toiminnalle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)
12345

Minka arvosanan antaisit hankkimallesi palvelulle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)
12345

Kuinka todennakoisesti suosittelisit yritystä ja sen palveluita parhaalle ystävällesi?
(1=en missään nimessä, 5=erittäin todennäköisesti)
12345

Tai soita suoraan

Taavi Laukkanen

040 8252 925
Kokemuksia.fi Ecolanic
Ecolanic

Helppohoitoinen ja kaunis lattiapinta mikrosementtipinnoitteesta

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Kuopiolainen Piirosen perhe rakennutti itselleen uuden omakotitalon vuonna 2016. Ecolanic toimitti ja asensi nelihenkisen perheen uuteen kotiin 48 m² mikrosementtipinnoitetta lattiaksi alakerran eteisalueille, yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Pinnoite saa perheeltä kiitosta kauniista ulkonäöstään, helppohoitoisuudestaan sekä kestävyydestään.

Uudessa kodissa asuvat Anu ja Eino Piironen sekä heidän lapsensa Jimmy ja Alva. Mikrosementti oli Anulle materiaalina entuudestaan tuttu. Kun hirsiseinän pariksi etsittiin kaunista ja kontrastia luovaa lattiapintaa, oli mikrosementtipinnoite sopiva valinta.

– Meillä on hirsitalo ja todella paljon puupintaa. Halusin kontrastin takia mikrosementtipinnoitteen. Pinnoite tuo kauniin pinnan ja on myös näin lapsiperheessä äärettömän helppo puhdistaa, Anu kertoo.

ecolanic_kokemuksia1

Ecolanicin perehtyneisyys vakuutti

“Vaikutti siltä, että he ovat hyvin innokkaita yrittäjiä ja oikeasti perehtyneet tuotteeseen. Jokainen oli myös laittanut pinnoitetta omaan kotiinsa”

Ecolanicilta otettiin yhteyttä Anuun ja Einoon sen jälkeen, kun yritys oli kuullut heidän harkitsevan mikrosementtipinnoitetta. Ecolanic vakuutti perheen perehtyneisyydellään. Jokainen asentaja oli laittanut mikrosementtipinnoitetta myös omaan kotiinsa.

– Vaikutti siltä, että he ovat hyvin innokkaita yrittäjiä ja oikeasti perehtyneet tuotteeseen. Jokainen oli myös laittanut pinnoitetta omaan kotiinsa ja uskalsimme sillä perusteella luottaa heihin ja tähän tuotteeseen, Anu muistelee.

Sopimus pinnoitteen asentamisesta alakerran eteisalueille, yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen syntyi. Ecolanic vastasi asennuksesta. Asennus tehtiin vaiheittain, kerros kerrokselta. Pinnoitteen asennus 48 m² alueelle oli valmis muutamassa päivässä.

– Ecolanic pysyi hienosti aikataulussa ja asennus sujui hyvin. Myös työn jälki on hyvää, Anu kertoo.

ecolanic_kokemuksia2

Helppohoitoinen ja kulutusta kestävä lattia

“Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Me olemme olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen!”

Lopputuloksena on perheen itse valitsema vaalean harmaa ja hieman kirjava sävy. Anun mukaan voi pinnoitteen sävyn valita itse oman maun mukaan tasaisena tai kirjavana. Anu halusi ehdottomasti kirjavan sävyn, koska se sopii hänestä parhaiten hirsiseinän pariksi. Pohja on vaalean harmaa, jonka seassa on hieman tummempaa harmaata.

Materiaalina akryyliton mikrosementtipinnoite on lapsiperheen käyttöön sopiva. Anun mukaan lattia on äärettömän helppo puhdistaa – imurointi ja kostealla pyyhkiminen riittävät. Elävän pinnan vuoksi eivät kaikki tahrat heti edes näy.

– Pinnoitteessa ei ole minkäänlaisia saumoja, joten lattiapinta on helppo pyyhkiä vain mikrokuituliinalla. Mikrosementtipinnoite on myös hyvin kulutusta kestävä. Normaalissa käytössä ei naarmuja tai muita kovin helposti synny, Anu kuvailee.

– Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Me olemme olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen! Aloimme jopa hieman miettiä, että miksi emme pistäneet samanlaista lattiaa enemmän, Anu naurahtaa.

ecolanic_kokemuksia3

Ecolanic

Lähetä viesti yritykselle

Kysy lisätietoa yrityksen palveluista, tuotteista tai toiminnasta.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Viesti