Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Helppohoitoinen ja kaunis lattiapinta mikrosementtipinnoitteesta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kuopiolainen Piirosen perhe rakennutti itselleen uuden omakotitalon vuonna 2016. Ecolanic toimitti ja asensi nelihenkisen perheen uuteen kotiin 48 m² mikrosementtipinnoitetta lattiaksi alakerran eteisalueille, yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Pinnoite saa perheeltä kiitosta kauniista ulkonäöstään, helppohoitoisuudestaan sekä kestävyydestään.

Uudessa kodissa asuvat Anu ja Eino Piironen sekä heidän lapsensa Jimmy ja Alva. Mikrosementti oli Anulle materiaalina entuudestaan tuttu. Kun hirsiseinän pariksi etsittiin kaunista ja kontrastia luovaa lattiapintaa, oli mikrosementtipinnoite sopiva valinta.

– Meillä on hirsitalo ja todella paljon puupintaa. Halusin kontrastin takia mikrosementtipinnoitteen. Pinnoite tuo kauniin pinnan ja on myös näin lapsiperheessä äärettömän helppo puhdistaa, Anu kertoo.

ecolanic_kokemuksia1

Ecolanicin perehtyneisyys vakuutti

“Vaikutti siltä, että he ovat hyvin innokkaita yrittäjiä ja oikeasti perehtyneet tuotteeseen. Jokainen oli myös laittanut pinnoitetta omaan kotiinsa”

Ecolanicilta otettiin yhteyttä Anuun ja Einoon sen jälkeen, kun yritys oli kuullut heidän harkitsevan mikrosementtipinnoitetta. Ecolanic vakuutti perheen perehtyneisyydellään. Jokainen asentaja oli laittanut mikrosementtipinnoitetta myös omaan kotiinsa.

– Vaikutti siltä, että he ovat hyvin innokkaita yrittäjiä ja oikeasti perehtyneet tuotteeseen. Jokainen oli myös laittanut pinnoitetta omaan kotiinsa ja uskalsimme sillä perusteella luottaa heihin ja tähän tuotteeseen, Anu muistelee.

Sopimus pinnoitteen asentamisesta alakerran eteisalueille, yhteen makuuhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen syntyi. Ecolanic vastasi asennuksesta. Asennus tehtiin vaiheittain, kerros kerrokselta. Pinnoitteen asennus 48 m² alueelle oli valmis muutamassa päivässä.

– Ecolanic pysyi hienosti aikataulussa ja asennus sujui hyvin. Myös työn jälki on hyvää, Anu kertoo.

ecolanic_kokemuksia2

Helppohoitoinen ja kulutusta kestävä lattia

“Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Me olemme olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen!”

Lopputuloksena on perheen itse valitsema vaalean harmaa ja hieman kirjava sävy. Anun mukaan voi pinnoitteen sävyn valita itse oman maun mukaan tasaisena tai kirjavana. Anu halusi ehdottomasti kirjavan sävyn, koska se sopii hänestä parhaiten hirsiseinän pariksi. Pohja on vaalean harmaa, jonka seassa on hieman tummempaa harmaata.

Materiaalina akryyliton mikrosementtipinnoite on lapsiperheen käyttöön sopiva. Anun mukaan lattia on äärettömän helppo puhdistaa – imurointi ja kostealla pyyhkiminen riittävät. Elävän pinnan vuoksi eivät kaikki tahrat heti edes näy.

– Pinnoitteessa ei ole minkäänlaisia saumoja, joten lattiapinta on helppo pyyhkiä vain mikrokuituliinalla. Mikrosementtipinnoite on myös hyvin kulutusta kestävä. Normaalissa käytössä ei naarmuja tai muita kovin helposti synny, Anu kuvailee.

– Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Me olemme olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen! Aloimme jopa hieman miettiä, että miksi emme pistäneet samanlaista lattiaa enemmän, Anu naurahtaa.

ecolanic_kokemuksia3

Ecolanic toimittaa ja asentaa mikrosementtipinnotteita koko Suomen alueella. Mikrosementti on pintamateriaalina äärimmäisen kestävä, vedenpitävä ja pitkäikäinen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi