Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ecom tarjoaa Prokylmälle monipuoliset taloushallinnon työkalut

Prokylmä Oy on pääasiassa Keski-Suomen alueella toimiva täyden palvelun kylmäalan yritys. Finagon Ecom-järjestelmän avulla hoituvat käytännössä kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiat. Kattava järjestelmä tarjoaa monipuoliset työkalut ja on valmis kasvamaan Prokylmän mukana.

– Teemme kylmälaiteasennuksia, huoltoa ja suunnittelua. Pääpainonamme on kaupankylmä sekä teollisuuskylmä, kertoo Tommi Kask, yksi Prokylmän yrittäjistä.

– Kylmäala menee hirveää vauhtia eteenpäin. Tulee uusia kylmäaineita, kun aiempia aineita uudistetaan ekologisemmiksi. Sen takia myös remonttitarve on suuri, Kask toteaa.

Helppokäyttöinen järjestelmä kokonaisvaltaiseen taloushallintoon

Koska Prokylmän yrittäjillä itsellään ei ole tiettyä määrää enempää osaamista laskutukseen ja tuntikirjaukseen liittyen, halusivat he hankkia käyttöönsä helppokäyttöisen taloushallinnon järjestelmän. Yksi tärkeä tekijä valinnassa oli myös saatavilla oleva tuki.

– Meillä on käytössämme Finagon Ecom-järjestelmä. Teemme Ecomilla oikeastaan kaiken taloushallintoon liittyvän. Asentajat kirjaavat sinne tunnit ja käyttämänsä tarvikkeet. Kaikki menee Ecomin kautta, Kask summaa.

– Olemme käyttäneet paljon myös Ecomin urakkapohjaa. Pystyt tekemään projektikohtaiset kansiot ja isommassa urakassa erittelemään projektin alle sähkötyöt, asennustyöt ja kylmätyöt. Niistä saadaan sitten projektin lopuksi katsottua, että mikä meni hyvin ja missä mentiin metsään, Kask sanoo.

Ecom kasvaa Prokylmän mukana

“Vaikka yrityksemme laajenee ja menee eteenpäin, niin Ecom pysyy kyllä mukana.”

Ecom on toiminut Prokylmän käytössä hyvin. Käytössä on myös järjestelmän mobiiliversio, johon asentajat voivat kirjata työnsä suoraan kentältä.

– Olemme löytäneet Ecomista itsellemme uusia työkaluja. Sen kautta olemme saaneet lähetettyä asiakkaille puolivuosi- ja vuosiraportteja, Kask kertoo.

– Meillä on myös 24/7 päivystys. Jos päivystäjä lähtee keikalle yöllä, niin hän tekee mobiilisti itselleen keikan, siihen käytetyt tunnit ja tarvikkeet sekä ilmoittaa keikan perään, onko se valmis vai kesken. Tiedämme sitten heti aamulla täällä, mitä päivystäjä on yöllä tehnyt ja mikä työn tilanne on, Kask painottaa.

– Ecomista löytyy varmasti paljon muitakin hyödynnettäviä ominaisuuksia. Vaikka yrityksemme laajenee ja menee eteenpäin, niin Ecom pysyy kyllä mukana, Kask summaa.

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattua Ecom Taloushallinnon ohjelmistoa. Lisäksi tytäryhtiömme Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi