Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sopivat työntekijät löytyvät nopeasti

Eilakaisla ja tilitoimisto TietoAkseli ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen. Eilakaislan avulla TietoAkseli on löytänyt nopealla aikataululla tarvitsemansa työntekijät. Tähän mennessä myös jokainen Eilakaislan kautta tullut työntekijä on voitu palkata suoraan TietoAkselille vakituiseen työsuhteeseen.

TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto, joka toimii Suomessa yhteensä kahdeksalla eri paikkakunnalla. TietoAkselin asiakkaita ovat keskisuuret ja suuret yritykset, joille tilitoimisto tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita.

– Yhteistyömme Eilakaislan kanssa alkoi syksyllä 2017. Meillä oli tarve löytää siinä vaiheessa nopealla aikataululla pari henkilöä töihin. Otimme Eilakaislaan yhteyttää ja pääsimme sitä kautta nopeasti eteenpäin. Sillä tiellä ollaan edelleen, kertoo TietoAkselin varatoimitusjohtaja Samuel Akselin.

Määräaikaisesta työsuhteesta vakituiseen

Tähän mennessä Eilakaislan kautta on TietoAkselille tullut töihin yhteensä neljä henkilöä. Työsuhteet ovat olleet aluksi määräaikaisia. Tähän mennessä kaikki Eilakaislan kautta tulleet työntekijät on määräaikaisen suhteen päätyttyä voitu rekrytoida TietoAkselille vakituisiin työsuhteisiin. Yksi heistä on talouspalveluiden asiantuntijan tehtävissä toimiva Pauliina Lehtomäki.

– Alussa minulla oli epävarma olo siitä, että voiko henkilöstöfirman kautta työskentely johtaa vakituiseen työsuhteeseen. Minulle jäi kuitenkin hyvin positiivinen kuva Eilakaislasta. Meininki oli avointa ja reilua. Asioita pystyi kysymään ja niistä myös informoitiin suoraan, että miten tämä menee, Lehtomäki kuvailee.

– Työnantajana Eilakaisla oli hyvin avoin ja reilu. Minulla on heistä pelkästään hyvää sanottavaa, Lehtomäki jatkaa.

“Meidän ei tarvitse käyttää aikaa haastateltavien etsintään”

“Eilakaislalla on ollut aina hyvät vaihtoehdot meille tulevista työntekijöistä.”

Yksi Eilakaislan suurimmista hyödyistä on ollut se, että TietoAkseli on saanut sopivat työntekijät nopealla aikataululla. Akselin kokee, että he ovat voineet luottaa Eilakaislan laatuun.

– Meidän ei tarvitse käyttää aikaa haastateltavien etsintään ja esikarsintaan. Eilakaislalla on ollut aina hyvät vaihtoehdot meille tulevista työntekijöistä. Ei ole tarvinnut edes miettiä, ketä on mahdollisesti jäänyt ulkopuolelle, Akselin summaa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi