Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Ilman Eilolaa emme saisi tuotteitamme vietyä asiakkaille”

Juha Kuusela on työskennellyt Bilfinger-yhtiössä mekaanisten töiden työnjohtajana neljä vuotta. Koko sen ajan yritys on tehnyt yhteistyötä Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy:n kanssa. Kuuselan mukaan Eilola on heille tärkeä kumppani, eikä yhteistyöhön ole liittynyt minkäänlaisia ongelmia.

Kuuselan työhön Bilfinger Industrial Services Finland Oy:llä kuuluu mekaanista kunnossapitoa. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös automaatio- ja sähköpuolen tehtäviä. Eilolan tarjoamat nosto- ja kuljetuspalvelut ovat yritykselle erittäin tärkeitä.

– Eilola kuljettaa esivalmisteemme asiakkaan luokse kentällä, auttaa asennuksessa ja toimii nostoapuvälineenä kentällä, Kuusela kuvailee yhteistyötä.

Toiminta on täsmällistä ja joustavaa

– Ilman Eilolaa emme saisi tuotteitamme vietyä asiakkaille. Eilola tukee meidän työtämme ja on meille aivan loistava yhteistyökumppani, Kuusela kertoo.

“Heillä on ammattitaitoista väkeä töissä.”

Kuuselan aloittaessa työnsä Bilfinger-yhtiössä neljä vuotta sitten, oli yritysten välinen yhteistyö jo käynnissä. Hänen mukaansa yhteistyö on toiminut todella hienosti. Hän kuvailee Eilolan toimintaa täsmälliseksi ja joustavaksi.

– Jos esimerkiksi työpäivä venyy, niin Eilolan työntekijät venyvät siinä mukana. Heillä on ammattitaitoista väkeä töissä, Kuusela miettii.

Yhdessä tekeminen on aina hauskaa

Kuuselan mukaan yhteistyötä sujuvoittaa Eilolan mukava henkilökunta. Hänen mielestään Eilolan työntekijöiden kanssa työskentely on aina hauskaa.

– Eilolalla tehdään mahtavaa duunia. Mitä olen viimeisen neljän vuoden aikana nähnyt, niin kaikki on aina mennyt nappiin. Meillä ole ollut ikinä mitään ongelmia, Kuusela iloitsee.

Eilola Logistics tarjoaa asennusnosturipalveluita Etelä-Suomen alueella sekä kuljetuspalveluita avokalustolla Pohjoismaiden alueella. Lisäksi yritys tuottaa vaihtolavapalveluita, haalauspalveluita sekä varastointi- ja tilanvuokrauspalvelua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.