Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Yhteistyökumppanuus Eilolan kanssa on mukavaa ja toimivaa

Rakka Asunnot Oy rakentaa laadukkaita rivitalo- ja paritaloasuntoja. Vuonna 2018 asuntoja valmistuu yhteensä noin kaksikymmentä, ja seuraavan vuoden aikana määrä on tarkoitus kaksinkertaistaa. Nopea kasvu edellyttää hyviä yhteistyökumppaneita, joista eräs esimerkki on Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy.

Eilola hoitaa kaikki Rakka Asuntojen toiminnan edellyttämät nostot isommista elementtinostoista lähtien. Niiden lisäksi työmailla siirretään esimerkiksi työmaakontteja, ikkunoita ja ovia. Yhteistyökumppanina Eilola on ollut luotettava ja tehnyt sen, mitä on sovittu.

– Kun sovimme Eilolan kanssa nostosta tai kuljetuksesta, voimme olla varmoja, että se hoituu. Itse ei ole tarvinnut stressata mistään, Rakka Asunnoilla työnjohdossa työskentelevä Samuli Urpilainen kertoo.

Eilola reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin

Elementtinostojen toteuttaminen voi olla erittäin haastavaa erityisesti niissä tapauksissa, kun tontti on pieni ja tilankäyttö siksi vaikeaa. Eilolalta onnistuu työskenteleminen myös ahtaissa ja haastavissa olosuhteissa sekä nopealla varoitusajalla.

“Eilola on luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyön tekeminen on mukavaa.”

– Pyrimme kyllä reagoimaan aikataulujen ja organisoinnin suhteen itsekin työnjohdossa niin, että nostojen tekeminen on mahdollista, Urpilainen sanoo.

– Väillä toki tulee tilanteita, joissa koneet täytyy saada nopealla aikataululla työmaalle. Eilolalta se onnistuu aina todella hyvin, ja he ovat osanneet reagoida tarpeisiimme nopeasti, Urpilainen kiittää.

Hinta ja laatu kohtaavat

Kaiken kaikkiaan Rakka Asunnot on Urpilaisen mukaan tyytyväinen yhteistyöhön. Tärkeintä on hinnan ja laadun kohtaaminen, mutta asiakaspalvelu ja työntekijöiden ammattitaito saavat myös kiitosta.

– Eilola on luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyön tekeminen on mukavaa. Suosittelen Eilolaa ehdottomasti kaikille rakennusalan yrityksille, Urpilainen päättää.

Eilola Logistics tarjoaa asennusnosturipalveluita Etelä-Suomen alueella sekä kuljetuspalveluita avokalustolla Pohjoismaiden alueella. Lisäksi yritys tuottaa vaihtolavapalveluita, haalauspalveluita sekä varastointi- ja tilanvuokrauspalvelua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi