Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kalastajan sähkö ei kahlitse koskia

Kiinnostus kalojen ja ympäristön hyvinvointia kohtaan sai Sampsa Köykän vaihtamaan sähköntoimittajaa. Ilmajoella asuvan Sampsan maalaistalo käyttää Ekosähkön Kalastajan sähköä, joka tuotetaan bioenergialla ja tuulivoimalla.

Kalastusharrastuksen vuoksi Sampsalle on sähköntuotannossa tärkeää se, ettei sähköä ole tuotettu vesivoimalla, joka estää vaelluskalojen pääsyä kutualueille. Ekosähkön Kalastajan sähkö onkin tuotettu ilman vesivoimaa, ja joet on jätetty vapaiksi kaloja varten.

– Tällä hetkellä olemme kuuluisalla Huopanankoskella Keski-Suomessa. Tämä on Juhani Ahon kotikoski, josta hyvällä tuurilla nousee isoja taimenia. Täällä voi onkimiestä onnistaa, Sampsa kertoo.

Sähkölasku on pienentynyt

– Kalastajan sähkön tilausprosessi oli hyvin yksinkertainen. Kaikki hoitui yhdellä puhelinsoitolla, ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja mutkatonta, Sampsa mainitsee.

“Vaikka ympäristöasiat on otettu Ekosähkön toiminnassa huomioon, niin itse asiassa myös sähkölaskuni pieneni Kalastajan sähköön vaihdettuani.”

Sampsa toivoisi ihmisten heräävän laajemmin luontoarvojen säilyttämiseen ja ympäristöasioihin. Siksi hänen mielestään onkin tärkeää, että myös sähköyhtiöt nostavat niitä esille. Sitä kautta ihmiset voivat alkaa henkilökohtaisella tasolla miettiä, olisiko esimerkiksi Kalastajan sähköön vaihtaminen itselle sopiva tapa tukea luonnonympäristöjen säilymistä ja virkistyskäyttömahdollisuuksia.

– Vaikka ympäristöasiat on otettu Ekosähkön toiminnassa huomioon, niin itse asiassa myös sähkölaskuni pieneni Kalastajan sähköön vaihdettuani, Sampsa toteaa.

Helppo tapa tukea jokien hyvinvointia

Sampsa on tyytyväinen Ekosähkön toimintaan ja pitää sitä tärkeänä. Hän voisi suositella Kalastajan sähköä muillekin, sillä hän pitää Kalastajan sähköön vaihtamista helppona tapana kantaa kortensa kekoon ympäristö- ja kala-asioissa.

– Minulla on hyvä fiilis siitä, että saan nauttia vapaana virtaavan kosken äärellä rakkaasta kalastusharrastuksesta ja olla täällä kalojen narrattavana. Kalastajan sähkön käytön vuoksi kuljen täällä kosken rannalla hyvällä omatunnolla, Sampsa tiivistää.

Ekosähkö on sähköyhtiö, joka myy Suomessa tuotettua, Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.