Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Timo Riitamaa, Amos Rex: ”Ekosähkö on ollut meille luotettava ja vaivaton kumppani”

Amos Rex on Helsingin keskustassa sijaitseva yksityinen taidemuseo, jonka näyttelytilat sijaitsevat Lasipalatsin aukion alla. Taidemuseon rakentamisessa ja erilaisissa valinnoissa on haluttu suosia mahdollisimman ekologisia ratkaisuja. Sähkön Amos Rexiin toimittaa Ekosähkö.

Amox Rex avasi ovensa yleisölle 30.8.2018. Taidemuseon lisäksi samaan rakennukseen kuuluvat myös Lasipalatsin vanha osa sekä elokuvateatteri Bio Rex. Amos Rexin edeltäjänä toimi Yrjökadulla sijainnut Amos Andersonin taidemuseo. Uuden taidemuseon rakentamisen ja toiminnan rahoittaa Amos Andersonin perustama yleishyödyllinen yhdistys.

– Taidemuseon näyttelytilat sijaitsevat maan alla, Lasipalatsin aukion alla, kertoo Amos Rexin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Timo Riitamaa.

Ekologisuus edellä

Amos Rexin toiminnassa ja erilaisissa valinnoissa on haluttu ottaa huomioon ekologisuus. Tämä näkyy esimerkiksi yhteistyökumppaneiden valinnassa. Ekosähkö valikoitui taidemuseon kumppaniksi ympäristöystävällisyytensä sekä luotettavuutensa takia.

“Ekosähkö on pitkän linjan arvostettu toimija.”

– Näyttelytilojen olosuhteita, kuten esimerkiksi ilman kosteutta ja lämpötilaa, määrittelevät tiukat ohjeistukset. Se, että pystymme pitämään täällä sellaiset olosuhteet, että meille voidaan lainata vaikka Mona Lisa, syö jonkin verran sähköä, Riitamaa toteaa.

– Ensimmäinen näyttelymme, tokiolainen teamLab, toteutetaan kokonaan laserprojektoreilla. Näyttely tarvitsee yli 130 laserprojektoria, hirvittävän määrän tietokoneita ja muuta tekniikkaa. Tämä kaikki kuluttaa paljon sähköä, jolloin sillä on iso merkitys, millaista sähköä käytetään, Riitamaa painottaa.

Aidosti ympäristönäkökohdat huomioiva sähköntuottaja

Ekosähkö on siis omalta osaltaan mahdollistamassa sen, että taidemuseota ja sen toimintaa voidaan ylläpitää mahdollisimman ekologisesti. Riitamaa on iloinen saadessaan olla töissä sellaisessa paikassa, jossa ympäristöasiat huomioidaan.

– Ekosähkö on pitkän linjan arvostettu toimija. Kyse ei ole viherpesusta, vaan aidosti ympäristönäkökohdat huomioivasta sähköntuottajasta, Riitamaa sanoo.

– Ekosähkö on ollut meille luotettava ja vaivaton kumppani, kun olemme halunneet

Ekosähkö on sähköyhtiö, joka myy Suomessa tuotettua, Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi