Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”On helppo myydä tuotetta, kun laatu on kunnossa”

Sami Pasanen työskentelee Elegalla myyntiedustajana Pohjois-Karjalan alueella. Toimistotöistä liikkuvampiin tehtäviin vaihtanut Sami nauttii työnsä vapaudesta sekä mielenkiintoisuudesta. Tuotteita on helppo myydä, kun laatu on kunnossa.

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiökalustefirma. Tuotteet valmistetaan Haapajärven tehtaalla. Maisemanvaihdoksen Etelä-Suomesta Joensuuhun tehnyt Sami työskenteli aiemmin melkein 20 vuoden ajan erinäisissä johtotehtävissä tuotanto- ja projektipäällikkönä. Elegalla hän aloitti pari vuotta sitten.

– Koin, että en halua enää istuskella toimistotyössä pitkin päivää. Tunsin hieman vetoa myyntipuolelle ja sitten sattui löytymään tällainen mahdollisuus, Sami muistelee Elegalla aloittamistaan.

– Erittäin mielenkiintoista tämä on ollutkin, hän jatkaa.

Suunnitelmat tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa

Myyntiedustajana Samin työhön kuuluu asiakaskäyntejä sekä keittiösuunnitelmien tekemistä. Asiakaskäynnit ovat joko valmiiksi hänelle sovittuja tai hänen itsensä sopimia.

– Asiakkaan luona kartoitetaan tilanne, tarpeet ja halut – mitä hän haluaa tehdä ja millä budjetilla. Sitten valitaan värejä tasoille ja oville, mitä mekanismeja halutaan päivittää ja niin edelleen, Sami luettelee.

– Tarjous saadaan laskettua sitten saman tien, Sami summaa.

Positiivinen palaute palkitsee

“Positiivinen palaute kohteen valmistumisen jälkeen tuo sen parhaan fiiliksen.”

Parasta myyntiedustajan työssä on Samin mukaan työ vapaus. Hän voi itse määritellä, milloin tekee töitä. Myyntityö on mielekästä, kun Elegaan yrityksenä voi luottaa. Se mitä asiakkaalle luvataan, myös hoidetaan.

– On helppo myydä tuotetta, kun laatu on kunnossa, Sami toteaa.

– Positiivinen palaute kohteen valmistumisen jälkeen tuo sen parhaan fiiliksen, Sami hymyilee.

Elega on vuonna 1991 perustettu kotimainen keittiövalmistaja. Ainutlaatuinen ja nopea palvelu on tehnyt Elegasta keittiöremonttien markkinajohtajan: suomalaisissa kodeissa on jo yli 60.000 Elegan valmistamaa ja asentamaa laadukasta keittiötä Hangosta Utsjoelle. Suomen lisäksi Elega toimii myös Ruotsissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.