Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Toimiva yhteistyö lisää asiakastyytyväisyyttä

Hämeen Autosähkö Oy on kolmella paikkakunnalla toimiva yritys, jonka päätoimiala on autojen sähkölaitteiden huoltaminen ja korjaaminen. Kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi yritys on ulkoistanut erilaisten ohjausyksiköiden korjaamisen Elehuolto Oy:lle.

Autoelektroniikan erikoisosaaja, Elehuolto, toteuttaa Hämeen Autosähkölle muun muassa moottorin, ABS:n ja airbagin ohjainlaitteiden sekä mittaristojen korjauksia. Hämeen Autosähkön korjaamopäällikkö Timo Heinon mukaan korjaustyö tuottaa tulosta.

– Suurin osa laitteista saadaan kuntoon, tai sitten sieltä vaihtoehtoisesti ilmoitetaan olemassa olevasta vaihtolaitteesta, Heino kertoo.

Palvelu on loppuasiakkaalle edullinen

– Elehuollon kanssa tehdyn yhteystyön ansiosta olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua. Lopputulos on asiakkaalle edullinen, eikä asiakkaan tarvitse juosta eri paikoissa huollattamassa autoaan, Heino sanoo.

“Olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että Elehuollolla osataan keskustella näistä korjauksiin liittyvistä asioista.”

Mikäli korjatuissa laitteissa esiintyy ongelmia vielä korjauksen jälkeen, laite on korjattu Elehuollolla ilman yllättäviä, uusia laskutuksia. Heino arvostaa Elehuollon yhteistyöhalukkuutta ja sitä, että yhteydenpito yrityksen kanssa toimii.

– Laitteita koetetaan todellakin saada yhteistuumin kuntoon. Olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että Elehuollolla osataan keskustella näistä korjauksiin liittyvistä asioista, Heino kiittää.

Tasokasta osaamista ja hyvää asiakaspalvelua

Kaiken kaikkiaan Heinoa miellyttää erityisen paljon paitsi Elehuollon ammattitaitoisuus myös hyvä asiakaspalvelu. Niistä rakentuva, toimiva yhteistyö on merkittävää myös Hämeen Autosähkön oman liiketoiminnan kannalta.

– Olemme saaneet Elehuollolta hyvää palvelua, ja hyvän palvelun kautta olemme kasvattaneet omien asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Se on meille hyvin tärkeää, Heino toteaa.

Elehuolto on vaativaan elektroniikkahuoltoon erikoistunut yritys. Yrityksen erikoisosaamisalaa ovat kaikkien automerkkien mittaristojen ja ohjausyksiköiden korjaukset. Elehuolto korjaa myös raskaan kaluston elektroniikkaa ja tekee muita autoelektroniikan piirikorttikorjauksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi