Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu öljylämmityksen rinnalla pienentää kulutusta

Evijärvellä toimiva Jokamuovi Oy valmistaa PVC-pintaisia suojakäsineitä. Yrityksen toimitiloja lämmitettiin ennen pelkän öljyn voimin, kunnes Energiapartio toteutti tiloihin kokonaisvaltaisen lämmitysjärjestelmän muutoksen. Nyt lämmityksestä vastaa pääsääntöisesti ilma- vesilämpöpumppu, jonka rinnalla öljylämmitys toimii enää vain tarvittaessa.

Jokamuovi Oy on perheyritys, joka on valmistanut suojakäsineitä jo vuodesta 1960 alkaen. Tehdas- ja toimistotiloja on Evijärvellä yhteensä noin tuhannen neliön verran. Tilat koostuvat useammista, eri vuosikymmenien varrella valmistuneista osista.

– Meillä on ollut tässä öljylämmitys oikeastaan koko ajan. Tarve lämmitysjärjestelmän muutokselle syntyi, kun mietimme, voisiko öljyn kulutusta jotenkin vähän vähentää ja olisiko lämmitykseen jokin muu järkevä systeemi, muistelee Jokamuovi Oy:n toimitusjohtaja Karoliina Sulkakoski.

“Asennus sujui oikein hienosti, ihan niin kuin sovittiin. Työt tehtiin siististi ja järkevästi.”

– Sitä oltiin mietitty vuosien varrella useampaankin kertaan. Energiapartion kaverit tulivat käymään kuin tilauksesta, Sulkakoski jatkaa.

Vaivaton vaihtoehto

Öljylämmityksen rinnalle päätettiin asentaa ilma-vesilämpöpumppu. Sen lisäksi uusittiin kaksi lämminvesivaraajaa sekä muutama patteri. Lämmitysjärjestelmän muutokseen liittyvät työt sujuivat Sulkakosken mukaan hyvin.

– Asennus sujui oikein hienosti, ihan niin kuin sovittiin. Työt tehtiin siististi ja järkevästi. Jos matkan varrella huomattiin, että jotakin pitää korjata, jotta homma saadaan toimimaan, niin he myös korjasivat sen, Sulkakoski summaa.

– Tämä oli meille vaivaton vaihtoehto, joka myytiin hyvin ja tehtiin hyvin.

”Suosittelen Energiapartiota kovasti myös muille”

Tällä hetkellä toimitilojen lämmityksestä vastaa pääasiassa ilma-vesilämpöpumppu. Öljylämmitys otetaan mukaan aina tarvittaessa, kuten esimerkiksi kovimmilla talvipakkasilla. Kun öljyn kulutus pienenee, pienenevät myös lämmityskustannukset.

– Suosittelen Energiapartiota kovasti myös muille. He osaavat laskea, mitä lämmitysjärjestelmä tuo ja avata hyvin sen, mitä järjestelmä tekee ja miten työ käytännössä toteutetaan. He osaavat viedä asian hyvin luotettavasti eteenpäin, Sulkakoski sanoo.

Energiapartio tuottaa aurinkosähkö- ja energiajärjestelmiä isoille kiinteistöille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi