Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Esmo on paikallinen ja luotettava yhteistyökumppani, joka huolehtii asiakkaistaan hyvin”

Raahen Monisiivous ja Esmo ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2015 alkaen. Esmon monipuoliset taloushallinnon palvelut mahdollistavat sen, että yrittäjäpariskunnalle jää enemmän resursseja muuhun työhön käytettäväksi.

Raahen Monisiivous on vuonna 1983 perustettu siivousalan yritys, jonka yrittäjäpariskuntana toimivat Eero ja Kristiina Kemppainen. Asiakkaita Raahen Monisiivouksella on tällä hetkellä noin 200. Liikevaihto on vuosittain noin 1,5 miljoonaa.

– Yrityksessämme on sinänsä aika pieni organisaatio siihen nähden, että meillä on kuitenkin noin 50 työntekijää. Olemme tässä mieheni kanssa kahdestaan, kertoo yrittäjä ja varatoimitusjohtaja Kristiina Kemppainen.

Omat resurssit säästyvät

Esmo ja Raahen Monisiivous aloittivat yhteistyön vuonna 2015. Yksi tärkeimmistä tilitoimiston valintaan vaikuttaneista seikoista oli paikallisuus. Esmo vastaa yrityksen kirjanpidosta, osto- ja myyntireskontrasta sekä ostolaskujen kierrätyksestä. Palkkahallinnon ja laskutuksen Raahen Monisiivous hoitaa itse.

” Palvelu on ollut hyvää, luotettavaa sekä toimivaa.”

– Tarvitsemme sellaisen tilitoimiston, joka huolehtii näistä asioista, jottei meidän tarvitse itse huolehtia jokaisesta asiasta, koska omat resurssimme eivät siihen riitä, Kemppainen toteaa.

– Esmo on paikallinen ja luotettava yhteistyökumppani, joka huolehtii asiakkaistaan hyvin, Kemppainen sanoo.

Sujuvaa yhteistyötä ilman ongelmia

Yhteistyö on sujunut kokonaisvaltaisesti hyvin ja ilman ongelmia. Asioiden hoitaminen tutun, tietyn yhteyshenkilön kanssa on sujuvaa. Aina kun jossakin on apua tarvittu, on sitä myös saatu.

– Aina kun olemme soitelleet tai laitelleet sähköpostia, ovat vastaukset tulleet kyllä heti, Kemppainen summaa.

– Voin suositella Esmoa. Palvelu on ollut hyvää, luotettavaa sekä toimivaa, Kemppainen kiteyttää.

Esmo-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen taloushallinto-, koulutus ja kehittämispalveluita. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi yritys auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa mm. budjetoinnin, tilinpäätösanalyysien, rahoituslaskelmien, investointien, yritysjärjestelyjen ja rahoitushakemusten osalta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi