Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Esmo on tilitoimisto, jota en vaihtaisi toiseen”

Katja Körkkö on franchising-yrittäjä. Hän pyörittää kahta Kotipizza-ravintolaa, joista toinen on Iissä ja toinen Kiimingissä. Körkön työnkuva on monipuolinen, ja hän vastaa kokonaisuuden organisoinnista aina laitehuollosta työntekijöiden kouluttamiseen asti. Taloushallinnon palvelut Körkkö on ulkoistanut Esmo Oy:lle reilun kolmen vuoden ajan.

– Esmosta on tullut yksi yrityselämäni kulmakivistä. Se on tukipilari, johon voin luottaa. Tilitoimisto hoitaa meille kuukausikirjanpidon lisäksi esimerkiksi palkanlaskennan ja laskutuksen. On käytännöllistä, kun kaikki taloushallinnon toimet tehdään saman katon alla, Körkkö kertoo.

Esmo-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen taloushallinto-, koulutus ja kehittämispalveluita. Yritys pyrkii asiakaslähtöisyyteen, ja yksi sen tavoitteista on auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Kunniakas, hyvä ja luotettava tilitoimisto

“Sen jälkeen, kun aloitimme yhteistyön, yrittäjyys on alkanut tuntua huomattavasti mukavammalta ja stressi on jäänyt vähemmälle.”

Valitessaan sopivaa tilitoimistoa Körkkö piti luotettavuutta yhtenä tärkeimmistä kriteereistä. Realistinen ja kattava raportointi sekä aito kiinnostus asiakasyrityksen toiminnasta ovat ansioita, joista Körkkö kiittää tilitoimistoaan.

– Esmo on tilitoimisto, joka huolehtii asioistamme kunniakkaasti, hyvin ja luottamuksellisesti. Sen jälkeen, kun aloitimme yhteistyön, yrittäjyys on alkanut tuntua huomattavasti mukavammalta ja stressi on jäänyt vähemmälle, Körkkö kiittää.

Körkölle on tärkeää pystyä tapaamaan kirjanpitäjää säännöllisesti. Esmon kanssa yhteistyössä tämä onnistuu, ja yhteydenpito on muutenkin mutkatonta.

”Tuntuu hyvältä, kun talous on turvassa”

Körkkö kehuu Esmon henkilökuntaa ammattitaitoiseksi ja lämminhenkiseksi. Lämminhenkisyys ja vakuuttavuus tekivät Körkköön vaikutuksen jo hänen tutustuessaan yritykseen. Ensivaikutelma ei ollut virheellinen, ja positiivinen ja onnistunut yhteistyö on tuottanut myös taloudellista tulosta.

– Yrityksemme talous on lähtenyt todella huimaan nousuun yhteistyömme alkamisen jälkeen. Sen käänteen perusteella, jonka Esmo on pystynyt luomaan, voin suositella Esmon asiakkuutta lämpimästi kaikille muillekin. Yrittäjänä tuntuu hyvältä, kun talous on turvassa, Körkkö vakuuttaa.

Esmo-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen taloushallinto-, koulutus ja kehittämispalveluita. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi yritys auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa mm. budjetoinnin, tilinpäätösanalyysien, rahoituslaskelmien, investointien, yritysjärjestelyjen ja rahoitushakemusten osalta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi