Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jari Launiainen: ”Voin suositella Etuaa, koska palvelu on nopeaa ja ystävällistä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lohjalainen toimistotyöntekijä Jari Launiainen halusi ostaa itselleen auton, johon hän tarvitsi lainan. Tarjoajia googlettaessaan hän törmäsi lainapalvelu Etuaan, joka kilpailuttaa eri lainanantajat ja etsii parhaat tarjoukset asiakkaan puolesta. Etuan avulla Jari sai edullisen yhdistelmälainan helposti ja nopeasti.

“Tärkein palvelusta saamani hyöty on korkohyöty, eli selvä rahansäästö”

Etuan palvelu toimii siten, että hakukenttiin syötetään omat tiedot sekä haluttu lainan määrä ja takaisinmaksuaika. Sivusto kartoittaa eri vaihtoehdot, minkä jälkeen tarjoukset tulevat asiakkaan sähköpostiin.

– Hain Etuan kautta yhdistelmälainaa auton hankintaa varten. Syöttämällä tiedot kerran, sain monta eri vaihtoehtoa monesta eri paikasta. Tarjoukset tulivat sähköpostiini, minkä jälkeen olin itse yhteydessä parhaiksi kokemiini palveluntarjoajiin, Jari kertoo.

Jari kertoo Etuan erottuvan laina-asioissa esimerkiksi pankeista erityisesti nopeudellaan. Tarjousten tullessa suoraan sähköpostiin, voi niitä tutkia omalla ajalla kaikessa rauhassa.

– Tämä oli mielestäni helpompi tapa. Palvelu oli luotettavaa ja nopeaa. Hän toteaa.

”Tärkein hyöty on korkohyöty, eli selvä rahansäästö”

Etuan kautta Jari sai etsimänsä lainan edullisella korolla ja sopivalla takaisinmaksuajalla. Myös asiakaspalvelu on toiminut: lainaa hakiessaan Jarilla oli ongelma linkin toimimattomuuden kanssa, ja Etualta osattiin neuvoa, miten ongelma ratkeaa. Positiivisten kokemustensa myötä hän voisi suositella palvelua myös muille.

– Asiakaspalvelu oli asianmukaista, ja pääsin heidän avullaan eteenpäin. Tärkein palvelusta saamani hyöty on korkohyöty, eli selvä rahansäästö. Maksuajat ja korot ovat kohtuulliset, Jari sanoo.

– Voin suositella Etuaa, koska palvelu on nopeaa ja ystävällistä, hän toteaa lopuksi.

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Yrityksen tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Etuan maksuton palvelu auttaa kuluttajaa löytämään tarpeeseensa sopivat kilpailukykyiset lainatarjoukset.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi