Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Helposti hyödynnettävä data tekee myynnin alkupään työstä laadukasta

NBO on B2B-ratkaisumyynnin edelläkävijä, joka dataa hyödyntämällä haluaa tehdä myynnin alkupään työstä mahdollisimman laadukasta. Yhdessä Exoven kanssa rakennettu, asiakkaiden käyttöön suunniteltu dashboard visualisoi NBO:n keräämän datan helposti ymmärrettävään ja nopeasti hyödynnettävään muotoon.

NBO on kumppani, jolle vaativaa ratkaisumyyntiä tekevät organisaatiot voivat ulkoistaa myynnin alkupään. NBO huolehtii asiakkaidensa myyntiprosessin alkupäästä, jotta he voivat keskittyä tuottaviin tehtäviin. Asiakas saa NBO:lta huolella valmisteltuja myyntimahdollisuuksia ja tarkkaa dataa kaupanteon tueksi.

– Olemme havainneet, että suurin haaste on nimenomaan myynnin kehityskulun alussa. Jos ei osata valita oikeanlaisia yrityksiä, eikä taustatietoja ole, niin se ensimmäinen lähestyminen tehdään usein aika kömpelösti. Tähän me olemme Exoven kanssa halunneet luoda työkalun, joka helpottaa tätä myynnin alun haastetta, kertoo NBO:n toimitusjohtaja Ossi Merisalo.

– Keräämällä ja käyttämällä dataa oikein myynnin alkupää pystytään tekemään laadukkaasti, Merisalo painottaa.

Tietoalusta kokoaa datan helposti ja nopeasti hyödynnettävään muotoon

Yhdessä Exoven kanssa määriteltiin ja rakennettiin NBO:n palvelua visualisoiva dashboard-näkymä eli tietoalusta, joka on NBO:n asiakkaiden käytössä. Käytännössä kyseessä on pilvipohjainen dokumenttitietokanta, joka koostaa yhteen dataa suurimpien suomalaisten yritysten kehityshankkeista ja käytössä olevista liiketoimintajärjestelmistä. Tietoalusta mahdollistaa halutun datan hyödyntämisen helposti ja nopeasti.

– Tätä on kehitetty varsin pitkään ja nyt viimeisimpänä rakennettiin tällainen tietokanta, johon pystymme syöttämään hyvin yksityiskohtaisesti sitä dataa ja tietoa, mitä me kohderyhmistä saamme, Merisalo summaa.

– Kun myyntiä tehdään, niin jokaista kyllä-vastausta kohden tulee lukuisia ei-vastauksia. Näissä ei-vastauksissa on usein peruste, että miksi ei. Tämä peruste taas on monille kullanarvoista tietoa, Merisalo painottaa.

“Homma on toiminut hienosti”

NBO:n Exoven kanssa tekemä yhteistyö on kokonaisuutena hyvin laajaa. Siihen liittyy niin palvelumuotoilua, käyttöliittymäsuunnittelua kuin erilaisten haasteiden, kuten esimerkiksi käytettävyysongelmien, ratkaisua. Exove tarjoaa NBO:lle myös ylläpitopalvelun.

– Kaikki on sujunut kyllä ihan mallikkaasti. Toki me teemme ihan uutta juttua ja monta kertaa olemme joutuneet yhdessä miettimään, että miten joku asia tehdään. Aina se ratkaisu on kuitenkin löytynyt, Merisalo toteaa.

– Exoven tiimille vaan terveisiä, että tuntuu uskomattomalta, miten tiimi on saanut aina niin hyvin meidän ideoistamme kiinni ja vienyt niitä toteutukseen. Homma on toiminut hienosti, Merisalo kiittelee.

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka auttaa asiakkaitaan suuntaamaan katseen tulevaisuuteen ja saavuttamaan kasvua digitaalisten palveluiden avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.