Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Minna Keränen: “Falckin Tieturva tuo mielenrauhaa liikenteessä”

Espoolaiselle kahden lapsen äidille Minna Keräselle kertyy vuodessa 20 000–30 000 ajokilometriä lasten harrastuksiin, työmatkoihin ja sukulaisvisiitteihin ympäri Suomea. Mielenrauhaa ajomatkoille tuo Falckin Tieturva, joka on pelastanut Keräsen pinteestä jo useamman kerran.

“Falck tuli nopeasti paikalle ja hoiti auton hinauksen korjaamolle, josta saimme vararenkaan. Se oli ihan mahtava juttu siellä korvessa”

Kansanparannusta opiskeleva Minna Keränen joutui viime kesänä pahaan pulaan. Hänen Audi A4 -farmariautostaan hajosi rengas keskellä korpea Pohjois-Suomessa, eikä hänellä ollut vararengasta. Onneksi Keränen oli aiemmin ottanut käyttöönsä Falckin Tieturvan.

– Falck tuli nopeasti paikalle ja hoiti auton hinauksen korjaamolle, josta saimme vararenkaan. Se oli ihan mahtava juttu siellä korvessa, Keränen naurahtaa.

Tieturva on rientänyt Keräsen avuksi myös muutamaan muuhunkin otteeseen.

– Loppiaisena tarvitsin kovilla pakkasilla apuvirtaa ja Falckilta tultiin sitä melko nopeasti antamaan. Toisella kertaa takarengas tyhjeni taas ja Falckilta tultiin täyttämään rengas, Keränen luettelee.

Kaaoksesta mielenrauhaan

Kahden lapsen äidille ajokilometrejä kertyy vuodessa noin 20 000–30 000. Hän kuskaa lapsia harrastuksiin, ajaa työmatkoja ja perhe käy myös sukuloimassa ympäri Suomea.

– Aiemmin minua hirvitti tien päällä lasten kanssa, että mitä teen jos tulee ongelmia auton kanssa. Kerran olin huoltoasemalla ja huomasin Falckin Tieturvan mainostavan kuukauden ilmaista kokeilua. Otin sen ja totesin sen sopivan meidän perhetilanteeseen. Siitä onkin lopulta ollut paljon hyötyä, Keränen perustelee.

“Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu”

“Falckilla reagoidaan nopeasti ja vaikka tilanne tuntuisi kaoottiselta, he osaavat kääntää sen positiiviseksi.”

Erityisen tyytyväinen Keränen on ollut Falckin nopeuteen, asenteeseen ja hintaan.

– Falckilla reagoidaan nopeasti ja vaikka tilanne tuntuisi kaoottiselta, he osaavat kääntää sen positiiviseksi. Siellä on erittäin myönteistä porukkaa, joka ei anna asiakkaan odottaa. Myös hinta-laatusuhde on kohdallaan, Keränen luettelee.

Keränen suositteleekin Tieturvaa lämpimästi.

– Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja missä. Apu on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Siitä saa mielenrauhaa, Keränen summaa.

Falck tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita, matkahätäpalveluja sekä ensihoitotoimintoja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi