Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Atk-päivät on vuoden ykköstapahtuma

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tietohallintojohtaja Minna Rehn on Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna, kun tapahtuma järjestetään Jyväskylässä, Rehn toimii tilaisuuden emäntänä. Rehnin mukaan FCG Koulutuksen ja Kuntaliiton järjestämä tapahtuma on sosiaali- ja terveysalan ICT-väen ehdoton vuoden ykköstapahtuma.

Rehn korostaa atk-päivien monipuolisuutta ja kokonaisuuden toimivuutta. Kattava kokonaisuus sisältää niin koulutuksia ja esityksiä kuin verkostoitumistakin, ja päivän aikana saa sekä uutta tietoa että uusia kontakteja.

– Täällä ollaan hyvällä fiiliksellä. Atk-päiville kokoontuu kaikki sosiaali- ja terveysalan ICT- väki, toimittajat ja useat organisaatiot. Täällä tapaa koko verkoston ja kuulee paljon ajankohtaisista teemoista, Rehn avaa.

Koulutussisältö on kattava ja monipuolinen

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät on tapahtumana hyvin informatiivinen. Päivillä keskitytään alan ajankohtaisiin teemoihin, ja esityksiä on niin robotiikasta, maakuntauudistuksesta kuin esimerkiksi kyberturvallisuudestakin.

“Kattavuutensa ansiosta tapahtuma sopii sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ICT- osaajille että substanssiosaajille.”

– Kattavuutensa ansiosta tapahtuma sopii sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ICT- osaajille että substanssiosaajille. Meillä on täällä useita rinnakkaisia sessioita, ja koulutussisältö on hyvin monipuolinen, Rehn kertoo.

– Koulutusmateriaalin saa käyttöönsä päivän jälkeen. Ne sessiot, joihin ei päivän aikana pääse osallistumaan, voi käydä materiaalien kautta itsenäisesti läpi jälkeen päin, Rehn lisää.

Loistava taso vuodesta toiseen

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivien järjestelyt ovat aina onnistuneet todella hyvin, vaikka vuosittainen tapahtuma järjestetään aina eri paikassa. Rehnin mukaan atk-päivien taso on vuodesta toiseen loistava.

– Tämä on hyvä hetki vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia kollegojen kanssa. Päivä on kokonaisuudessaan todella antoisa, Rehn hymyilee.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi