Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Neuvottelupäivillä päivitetään osaamista ja harjoitetaan benchmarkkausta

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kuntaliiton omistama FCG Koulutus Oy järjesti vuosittaiset hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät tänä vuonna Tampereella. Tapahtuman tarkoituksena on koota alan toimijoita ja asiantuntijoita keskustelemaan ja kuulemaan, mitä alalla tapahtuu.

Lappeenrannan kaupungin hankintapalveluissa hankinta-asiantuntijana toimivalle Sari Talonpojalle neuvottelupäivät on tuttu tapahtuma, johon hän osallistuu vuosittain. Lappeenrannan kaupungin edustajia on tänä vuonna paikalla kaiken kaikkiaan kuusi.

– Tulemme tänne päivittämään omaa osaamistamme ja kuulemaan ajankohtaisista asioista, siitä mitä kentällä on meneillään, Talonpoika kertoo.

Mahdollisuus syvempään keskusteluun

Talonpojan mukaan neuvottelupäivien merkitys korostuu siinä, että siellä ehtii syventyä moniin tärkeisiin asioihin, kuten juridiikkaan, toisin kuin tavallisten työpäivien aikana. Talonpoika korostaakin tapahtuman merkitystä uuden oppimisen ja tärkeiden keskustelujen kannalta.

“Täällä kuulemme, miten muut kunnat ja yksiköt toimivat.”

– Yksi tärkeimmistä osa-alueista on kollegojen tapaaminen ja mahdollisuus syvempään keskusteluun. Täällä kuulemme, miten muut kunnat ja yksiköt toimivat, Talonpoika selventää.

– Harjoitamme sitä kautta myös tietynlaista benchmarkkausta: kun kuulemme, mitä toiset ovat tehneet, voimme kenties pyrkiä tekemään asioita paremmin ja välttää tiettyjä sudenkuoppia, Talonpoika lisää.

Lisää ymmärrystä ja tietotaitoa

FCG on Talonpojan sanoin hyvä tapahtumajärjestäjä. Puitteet ovat hyvät, ja tapahtuman sisältö on mietitty tarkkaan. Talonpoika odottaa neuvottelupäiviltä paljon, koska konkarikävijänä hän on kokenut tapahtuman hyödylliseksi.

– Kokonaisuudessaan neuvottelupäivät lisäävät ymmärrystä ja tietoa. Ilman tällaisia tilaisuuksia oma tietotaito voisi jäädä aika kapeaksi, Talonpoika toteaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi