Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Neuvottelupäiviltä saa substanssiosaamista ja uusia tuttavuuksia

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kuntaliiton omistama FCG Koulutus Oy järjestää vuosittaiset hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät. Hämeen ammattikorkeakoulussa hankinnoista ja riskinhallinnasta vastaavan Mikko Tuomaksen mukaan neuvottelupäivien parasta antia on se, kun pääsee tutustumaan alan muihin toimijoihin.

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivien tarkoituksena on koota alan asiantuntijoita ja toimijoita yhteen. Päivillä verkostoidutaan sekä jaetaan tietoa ja kuullaan, mitä alalla tapahtuu. Vuonna 2018 neuvottelupäivät järjestettiin Tampereella.

– Olen tullut tänne Tampereen Tornihotelliin hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäiville syventämään omaa ammattiosaamistani ja pysymään perässä siinä, miten hankintojen maailma muuttuu, Tuomas kertoo.

Koulutussisältö on monipuolinen

Tuomaksen mukaan neuvottelupäivien järjestelyissä on onnistuttu siinä, että puhujia on todella laajalta kentältä. Sisältö ei keskity pelkästään esimerkiksi lakitekstiin, vaan enemmänkin hankintojen ympärillä oleviin ja tapahtuviin ilmiöihin.

“Tapahtuman kautta saa paljon uusia näkökulmia eri aiheisiin.”

– Täältä saa tärkeää substanssiosaamista. Koulutussisältö on hyvin monipuolinen ja käsittää monia eri aihealueita. Tapahtuman kautta saa paljon uusia näkökulmia eri aiheisiin, Tuomas avaa.

– Neuvottelupäivien parasta antia on kuitenkin se, kun pääsee tutustumaan muihin hankintayksiköihin ja toimijoihin eikä pelkästään lisäämään tietoa, Tuomas lisää.

FCG saa kiitosta onnistuneista järjestelyistä

Hankinta-alan osaajan, Tuomaksen, mielestä neuvottelupäivät sopivat kaikille hankintojen parissa työskenteleville. FCG saa kiitosta järjestelyistä, joiden ansiosta tapahtuma on käymisen arvoinen.

– Suosittelen paitsi itse tapahtumaa myös FCG:tä tapahtumien ja koulutusten järjestämiseen. Täällä kaikki toimii niin kuin pitää, Tuomas painottaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.