Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”On selvää, että näistä päivistä on meille hyötyä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät järjestään vuosittain. Kuntaliiton omistaman FCG Koulutus Oy:n järjestämä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja keskustelemiseen sekä esimerkiksi alan asiantuntijoiden kuulemiseen.

Jussi Tamminen toimii tamperelaisen Tuomi Logistiikka Oy:n hankintaesimiehenä. Yrityksen melkein koko hankintaryhmä osallistui tapahtumaan, joka järjestettiin tänä vuonna Tampereella.

– Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät on merkittävä tapahtuma ja hyödyllinen tiedonjakopaikka meidän alallamme. Tänä vuonna se järjestettiin meidän lähellämme, joten olemme täällä suhteellisen isolla ryhmällä, Tamminen kertoo tapahtuman ensimmäisenä päivänä.

Luennot ovat kompakteja ja ajankohtaisia

Tuomi Logistiikan 25 henkilön osallistujaryhmästä osa on tapahtumassa myös luennoitsijan roolissa. Alan tärkeistä ja ajankohtaisista asioista, kuten tietosuojasta ja maakuntauudistuksesta, keskusteleminen on yksi tapahtuman merkittävimmistä anneista.

“Tämä on meille hyvä tilaisuus tulla paikan päälle kontaktoimaan ja verkostoitumaan sekä kuuntelemaan hienoja luentoja.”

– Tämä on meille hyvä tilaisuus tulla paikan päälle kontaktoimaan ja verkostoitumaan sekä kuuntelemaan hienoja luentoja, Tamminen avaa.

– Luennot ovat sopivan lyhyitä ja kompakteja, ja siksi täällä ehtii kuulla eri asiantuntijoiden puheenvuoroja. Aiheet vaikuttavat mielenkiintoisilta, joten odotukset luentojen suhteen ovat aika kovat, Tamminen lisää.

Osallistuminen ei ole menetettyä työaikaa

Tamminen on kokonaisuudessaan tyytyväinen tapahtuman järjestelyihin. Aikataulut ovat pitäneet, ja ruoka on ollut hyvää. Varsinainen sisältö on hyödyllistä, mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa, ja siksi osallistumisesta on alalla toimiville todellista hyötyä.

– Tapahtumaan osallistuminen ei ole millään tavalla niin sanottua menetettyä työaikaa. Täältä tarttuu aina jotain mukaan, ja on ihan selvää, että näistä päivistä on meille hyötyä, Tamminen summaa.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi