Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Syvempiä asiakassuhteita ja myyntituloksia atk-päiviltä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio on Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä yritysedustajana. Innofactor on pohjoismainen, alun perin suomalainen yritys, joka tekee Microsoft-pohjaisia ohjelmistoratkaisuja. Terveydenhuoltoala on ollut Innofactorille tärkeä liiketoiminta-alue, joten atk-päivät on yritykselle merkittävä tapahtuma.

Vuosittain eri paikkakunnilla järjestettävät sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät on tapahtuma, joka kokoaa alan IT-osaajia ja yrityksiä yhteen. Yritysnäkökulmasta FCG Koulutuksen ja Kuntaliiton järjestämä tilaisuus on väylä verkostoitumiseen, ja tapahtumalla on merkitystä liiketoiminnallisesti.

– Tämä on ehdottomasti isoin ja tärkein sosiaali- ja terveydenhuollon IT-tapahtuma. Täällä on ehdottomasti tarpeen, jopa pakkokin olla, Ensio sanoo.

Ennen kaikkea asiakastapahtuma

Ensio on ollut atk-päivillä mukana yli kymmenen kertaa. Kymmenessä vuodessa yritys on kasvanut pienestä yli 600 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Atk-päivät on ollut merkittävä verkostoitumisen, alan tuntemisen liiketoimintaan liittyvän kehittymisen kannalta.

“Kaiken kaikkiaan tämä on todella hieno ja hyvin järjestetty tilaisuus, jossa kannattaa ehdottomasti olla paikalla.”

– Haluttiin tulla mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon IT-liiketoimintaan. Tämä oli paikka, jossa pystyi alkaa luoda suhteita ja päästä mukaan toimialaan. Vuosi vuodelta on päästy syvemmälle ja syvemmälle tähän liiketoimintaan ja saavutettu ne tavoitteet, mitä on asetettu, Ensio avaa.

– Ennen kaikkea tämä on asiakastapahtuma. Tavataan nykyisiä asiakkaita ja syvennetään suhteita, minkä lisäksi kartoitetaan asiakaskunnan tarpeita ja toiveita. Tapahtuman kautta olemme saaneet liidejä ja kasvattaneet myyntiä, Ensio lisää.

Tulokset puhuvat puolestaan

Ensio pitää tapahtumaa merkittävänä paitsi yrityksen liiketoiminnan myös tiedon ja osaamisen kerryttämisen kannalta. Esitykset ovat hänen mukaansa korkeatasoisia ja ajankohtaisia, ja asiapitoisen ohjelman lisäksi atk-päivillä osataan pitää myös hauskaa.

– Kaiken kaikkiaan tämä on todella hieno ja hyvin järjestetty tilaisuus, jossa kannattaa ehdottomasti olla paikalla. Tämä on valtakunnan ykköstapahtuma, jonka tulokset puhuvat puolestaan, Ensio hymyilee.

FCG tarjoaa asiakkailleen koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka tukevat ammatillista osaamista, johtamista ja työyhteisöjen kehittämistä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi