Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jari löysi etsimänsä Audin Fektuksen avulla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jari Seppälä löysi toiveidensa mukaisen auton, Audin Q7-mallin, Fektus Oy:n avulla. Fektuksen tarjoama vaihtoauto sopi parhaiten Jarin autolle asettamiin kriteereihin niin hinnan, ajettujen kilometrien kuin myös auton yleisen kunnon osalta.

Vantaalainen, maarakennus- ja rakennusurakointi Maa Companyssa yrittäjänä työskentelevä Jari Seppälä etsi itselleen Audin Q7-mallia internetin välityksellä useammista eri autokaupoista. Hakutuloksista Fektuksen myymä kyseisen mallin Audi erottui edukseen muiden autokauppojen tarjoamista vaihtoehdoista.

– En ollut aiemmin kuullut Fektuksesta. Heidän tarjoamansa vaihtoehto sopi parhaiten siihen hintaluokkaan, mitä etsin. Vaikuttavia tekijöitä olivat toki myös ajetut kilometrit sekä auton kunto, Jari summaa.

“Voin ilman muuta suositella Fektusta! Jos heiltä vain etsimäsi auto löytyy, niin kannattaa ottaa yhteyttä.”

Yhteisymmärrys löytyi nopeasti

Auton osto lähti nopeasti liikkeelle sen jälkeen, kun Jari oli löytänyt etsimänsä Fektukselta ja ottanut heihin asian tiimoilta yhteyttä. Jarin oli tarkoitus antaa sen hetkinen autonsa vaihdossa kaupan yhteydessä. Vuosimallin 2006 Audi Q7:lle oli ostohetkeen mennessä kertynyt ajokilometrejä noin 180 000.

– Pääsimme hyvin pian yhteisymmärrykseen sekä hinnasta että vaihtoauton välirahan määrästä. Hinta-laatusuhde oli Fektuksella kohdallaan, Jari kertoo.

– Auto on tullut Ruotsista sellaiselta alueelta, jolla ei ole tarvinnut ajaa nastarenkailla eikä teitä hiekoittaa. Tässä autossa on paljon vähemmän nastan ja kivien hakkaamia kuin vastaavissa Suomessa ajetuissa autoissa, Jari kertoo.

Sujuvaa ja asiallista kaupankäyntiä

Autokauppoja ei siis hierottu turhan pitkään ja sopuhinta löytyi helposti. Jari on tähän mennessä ehtinyt ajella Audillaan reippaan kuukauden ajan. Hinta-laatusuhteen lisäksi Fektus saa Jarilta kiitosta asiallisuudestaan, sujuvasta palvelustaan sekä tavastaan hoitaa autokauppaan liittyviä asioita. Kokonaisarvosana Fektuksen toimintaan liittyen on Jarin mukaan hyvä, ellei jopa hyvä plus.

– Yleisesti autokauppiailla on tietty maine, mutta Fektus oli tämän suhteen positiivinen yllätys! Heidän myyjänsä oli asiallinen kaveri, Jari kiittelee.

– Voin ilman muuta suositella Fektusta! Jos heiltä vain etsimäsi auto löytyy, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Minun osaltani kaikki meni sujuvasti ja juuri niin kuin olimme heidän kanssaan sopineet.

Fektus Oy on Nurmijärvellä toimiva autoliike, joka myy ja ostaa käytettyjä autoja. Fektus auttaa autohankinnoissa ihmisiä ympäri Suomen ja etsii tarvittaessa asiakkaan tarpeisiin sopivan auton.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi