Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Daniel Jensen, Jensen Drift & Underhåll: Tack vare Smartvatten har vi sparat många tio tusen kronor

Grundare och ägare till Jensen Drift & Underhåll AB, Daniel Jensen tycker att Smartvatten är en enkel teknik som kan märka små, annars omärkbara läckage. Därför man kan spara pengar i fastigheternas vattenförbrukning med Smartvatten.

Drifttekniker Daniel Jensens Jensen Drift & Underhåll AB i Enskede, Stockholm har alla typer av fastigheter på sitt ansvar. Jensen hörde om Smartvatten från en kollega som rekommenderade Smartvatten. Jensen provade Smartvatten och har redan märkt ganska stora besparingar.

– Vi testar Smartvatten i en bostadsfastighet och har sett efter några månader att vi har förlust i vatten. Förlusten gick upp till 45 000 kronor årligen, Jensen säger.

”Vi har inte haft kontroll på fastigheternas svinn på vatten tidigare”

“Med Smartvatten kan vi veta hur mycket vatten vi förlorar per minut eller sekund.”

Före Smartvatten visste Jensen inte om att de hade läckage.

– Vi hade aldrig kunnat hitta den innan vi installerade Smartvattens metare. Vi har inte haft kontroll på fastigheternas svinn på vatten tidigare. Med Smartvatten kan vi veta hur mycket vatten vi förlorar per minut eller sekund, beskriver Jensen.

Om vatten läcker i marken är läckaget svårt att hitta.

– Vi har ganska långa ledningsnät mellan husen och vi vet inte om vi har läckage mellan fastigheterna, i marken. Vi kan se om det läcker i ett hus, då ser man att det droppar vatten nånstans. I marken har vi ingen kontroll alls. Där såg vi att vi skulle kunna testa Smartvatten, resonerar Jensen.

– Smartvattens utrustning är det enda system jag känner till som per sekund kan märka hur mycket svinn vi har på vatten.

”Smartvatten kommer att installeras i fler av våra fastigheter”

För tillfället har Jensen Drift & Underhåll bara installerat Smartvatten i bostadsfastigheter, men kommer även att göra det i kommersiella fastigheter.

“Smartvattens teknik är enkel och det tar inte stora pengar.”

– Det är en bra produkt och det kommer att installeras i fler av våra fastigheter så att vi kan få larm och spara ifall det finns vattenläckage. Smartvatten och programmet är enkelt att installera.

– Jag skulle rekommendera Smartvatten till andra fastighetsägare för att ta reda på om man har svinn på vatten. Om nån annan har vattenförlust i sina fastigheter är Smartvatten det enda sättet att kunna ta reda på om det tappas vatten. Smartvattens teknik är enkel och det tar inte stora pengar.

Envera Oy:n Fiksuvesi-etäseurantapalvelun avulla vanhat mekaaniset vesimittarit voidaan modernisoida digitaalisiksi mittaria vaihtamatta. Etäseurantapalvelun avulla kiinteistöissä tapahtuvat pienetkin vesivuodot saadaan kiinni. Envera Oy palvelee taloyhtöitä ja Suomen johtavia kiinteistönomistajia valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Fiksuvesi-etäseurantapalvelu säästää rahaa ja tuo mielenrauhaa isännöinnin arkeen!
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi