Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Koulutus täynnä konkretiaa

IT- ja konsultointitalo Ecraftin rekrytoinneista vastaava Talent Acquiston Specialist Janika Fågel osallistui Finders Seekersin järjestämään Devaajan markkinat -koulutukseen. Sisällöltään hyvin konkreettinen koulutus ja sen jälkeinen kahdenkeskinen sparraus antoi hyviä ohjeita sekä Ecraftin tarpeisiin sopivia vinkkejä rekrytointiprosessin kehittämiseen.

Pian 20 vuotta täyttävä Ecraft työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 200 konsulttia. Fågel huomasi Finders Seekersin koulutuksen LinkedInissä ja päätti kysyä esimieheltään lupaa osallistua siihen.

– Sain luvan ja sitten vietinkin viikonlopun heidän hyvässä seurassaan, Fågel muistelee hymyillen.

Konkertiaa ja käytännön ohjeita suoraan rekrytointiprosessiin

Koulutus oli Fågelin mukaan täynnä konkretiaa. Viikonlopun aikana hän sai paljon ohjeita, vinkkejä ja materiaalia esimerkiksi siihen, miten rekrytointia tehdään, miten suorahaku toimii, mitä prosessi vaatii rekrytoivalta esimieheltä sekä yleisesti siitä, mitä rekrytointiprosessi parhaimmillaan on.

– Siellä eturivin tyttönä istuin ja sormet vain syyhysivät, kun kirjoitin muistiinpanoja. Olin itse myös todella motivoitunut tiedon omaksumiseen, Fågel kertoo.

– Mielestäni kaikkein tärkeintä oli ehkä se, että heidän koulutuksensa oikeasti ylitti odotukseni. Uskon, että he tekevät kaiken sellaisella “kaikki tai ei mitään” -periaatteella. Sen huomasi kaikesta – kaikki materiaalit mitä he olivat meille valmistelleet, olivat ihan vimpan päälle, Fågel kuvailee.

Asiantuntijoita suurella sydämellä

“Minulla on Finders Seekersistä todella lämmin mielikuva. He tekevät kaiken aloittamansa suurella sydämellä ja asiantuntijuudella.”

Koulutusviikonlopun jälkeen Fågel sai mahdollisuuden kahdenkeskiseen sparrailuhetkeen Finders Seekersin asiantuntijan kanssa. Tämä antoi yhä lisää eväitä onnistuneeseen rekrytointiin.

– Sparrailuhetken myötä sain konkreettista apua juuri meidän tarpeisiimme täällä, Fågel painottaa.

– Minulla on Finders Seekersistä todella lämmin mielikuva. He tekevät kaiken aloittamansa suurella sydämellä ja asiantuntijuudella, Fågel kiteyttää.

Finders Seekersin auttaa asiakkaitaan löytämään parhaat IT- ja digilana osaajat. Palveluihin kuuluvat myös strateginen rekrytointikonsultointi sekä rekrytointikoulutus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi