Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Markus Jordan, GoWash: ”Olen pirun tyytyväinen FinDoorin tapaan toimia”

GoWash-autopesuloiden Espoonlahden ja Tammiston pesuloihin on asennettu FinDoorin taitto-ovet. Ovet ovat haasteellisista olosuhteista huolimatta toimineet moitteetta. FinDoorille mikään ei ole koskaan ollut ongelma, vaan ratkaisu on aina löydetty tavalla tai toisella.

Ensimmäinen GoWash-pesula perustettiin Konalaan vuonna 2015. Tällä hetkellä kolme toiminnassa olevaa pesulaa työllistävät yhteensä noin 20 henkeä, ja vuonna 2018 pääkaupunkiseudulle on tarkoitus avata neljäs pesula.

– Myymme niin yksittäisiä pesuja kuin kuukausihintaisia pesujäsenyyksiä, kertoo GoWash- pesuloiden perustaja ja toimitusjohtaja Markus Jordan.

Haastavat olosuhteet vaativat paljon myös ovilta

FinDoor tuli Jordanille tutuksi vuonna 2016, kun Espoonlahden pesulaan valittiin ovia yhdessä rakennuttajan kanssa. FinDoorilla oli olemassa olevia referenssejä pesulaolosuhteissa toimivista ovista.

“Mikään ei ole koskaan ollut ongelma, vaan hommat ovat aina hoituneet tavalla tai toisella.”

– Pesulaolosuhteet ovat tietenkin todella haasteelliset, kun kosteutta ja vettä on paljon. Käytännössä ovikeskukset ja muut sähköistykset pitää saada pesuhallista pois, Jordan avaa.

– Kun asiakasmäärät ovat kohtuullisen isoja, myös vahinkoja sattuu. Ovista on menty läpi ja niitä on sitten Findoorin toimesta vaihdettu uusiin.

Apu löytyy aina

Kaikki FinDoorin GoWash-pesuloihin asennetut ovet on tehty mittatilauksina. Ovet ovat Jordanin mukaan toimineet ongelmitta – hänen ei ole kertaakaan tarvinnut soittaa ja pyytää apua sen takia, että ne eivät toimisi. Hän arvostaa FinDoorin vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Yhteyttä voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja apu löytyy aina.

– Mikään ei ole koskaan ollut ongelma, vaan hommat ovat aina hoituneet tavalla tai toisella, Jordan summaa.

– Olen pirun tyytyväinen FinDoorin tapaan toimia ja siihen tietynlaiseen yrittäjämäisyyteen, että soittaa voi kelle vaan ja aina saa vastauksen.

FinDoor valmistaa taitto-ovia Pohjois-Pohjanmaalla Iissä. Täyden palvelun ovitalo tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisuja aina ovien suunnittelusta asennukseen saakka.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi