Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö toimii kuin sveitsiläinen kello

Tunturirakennus Oy on kuusamolainen perheyritys. Pohjois-Suomessa toimiva rakennusalan yritys tarjoaa palveluita aina saunamökin rakentamisesta isoihin, julkisen puolen rakennushankkeisiin. Hyvä ja luotettava yhteistyökumppani on edellytys monipuoliselle ja jatkuvalle palveluntarjonnalle.

FinDoor on kotimainen ovitoimittaja, joka valmistaa muun muassa erikoiskohteisiin ja halleihin soveltuvia teollisuusovia. Tunturirakennus Oy on tehnyt ovitoimittajan kanssa yhteistyötä jo noin 15 vuotta, joista kymmenen vuoden ajan yhteistyö on ollut aktiivista.

– FinDoor toimittaa tällä hetkellä suurimman osan tarvitsemistamme taitto-ovista. Pojat asentavat tuolla meille ovia tälläkin hetkellä. Sekin kertoo jotain, Tunturirakennus Oy:n toimitusjohtaja Aarno Pätsi hymyilee.

Reklamaatioille ei ole ollut tarvetta

– Olemme olleet yhteistyöhömme todella tyytyväisiä. Heti ensimmäisestä kauppasopimuksesta asti se on toiminut kuin sveitsiläinen kello, Pätsi kertoo.

” Me tarvitsemme tällaisia yhteistyökumppaneita, joihin voimme täysin luottaa.”

Tyytyväisyyden aiheita ovat muun muassa yhteistyön sujuvuus ja ovitoimittajan tuotteiden laatu. FinDoorin ovet on tarkoitettu soveltumaan vaativiinkin olosuhteisiin, ja niitä suunnitellessa helppokäyttöisyys, turvallisuus, energiatehokkuus ja kestävyys korostuvat.

– Laadusta kertoo sekin, että toistaiseksi reklamaatioita ei ole kirjattu ensimmäistäkään. Me tarvitsemme tällaisia yhteistyökumppaneita, joihin voimme täysin luottaa, Pätsi toteaa.

FinDoor on alansa edelläkävijä

Pätsin mukaan FinDoor on alansa edelläkävijä, mitä tuotteiden valmistukseen ja toimitukseen tulee. Luotettava ja suomalainen yritys on vakuuttanut Tunturirakennuksen toimitusjohtajan pitkän yhteistyön aikana.

– Yhteistyöllämme saamme jatkuvuutta omaankin toimintaamme. Aivan varmasti voimme suositella yritystä ihan puhtaalla sydämellä, Pätsi sanoo.

FinDoor valmistaa taitto-ovia Pohjois-Pohjanmaalla Iissä. Täyden palvelun ovitalo tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisuja aina ovien suunnittelusta asennukseen saakka.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi