Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sitedrive säästää aikaa ja sujuvoittaa arkea

Assemblin Oy tarjoaa taloteknisiä palveluita kiinteistöjen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yrityksen toiminta käsittää muun muassa LVISAK-järjestelmien suunnittelua, asentamista ja ylläpitoa sekä energiatehokkuus- ja linjasaneerausprojektien toteuttamista. Assemblinin projektipäällikkö Markku Sjömanin mukaan Fira SiteDrive Oy:n Sitedrive-ohjelmisto helpottaa projektinhallinnassa kokonaiskuvan hahmottamista.

Sjömanin työnkuvaan Assemblin Oy:llä kuuluu energiatehokkuushankkeiden toteuttaminen erilaisiin kiinteistöihin. Kun käynnissä voi olla useita erikokoisia projekteja samaan aikaan, auttaa hyvin toimiva aikataulutus- ja projektinhallintaohjelmisto säästämään aikaa. Assemblinilla Sitedriven käyttö on myös vähentänyt päivittäistä puhelimen pirinää ja sähköpostien lähettämistä.

– Projekteihimme kuuluu paljon aliurakoitsijoita ja heidän toimintojensa aikatauluttamista. Päädyimme käyttämään Sitedriveä tahtoessamme tehostaa aikatauluttamisprosessia, Sjöman kertoo.

Sitedrive erottuu nykyaikaisuudella ja skaalautuvuudella

– Alalla on kyllä paljon aikataulutusohjelmia, mutta Sitedriven nykyaikaisuus ja skaalautuvuus olivat suuria etuja meille. Ohjelmisto saatiin sopimaan toimintaamme helposti ja saumattomasti, Sjöman kertoo.

“Ohjelmisto helpottaa huomattavasti päivittäistä työntekoa.”

Sjömanin mukaan Sitedrivellä voi aikataulutuksen lisäksi tehdä oikeastaan kaikki projektinhallintaan liittyvät tehtävät. Ohjelmalla onnistuu useiden projektien etenemisen samanaikainen tarkastelu. Lisäksi kommunikointi aina asentajatasolle saakka on ohjelman kautta helppoa, mikä vähentää puhelimessa puhumiseen ja sähköpostien kirjoittamiseen kuluvaa aikaa.

– Ohjelmiston ja sen mobiilisovelluksen käyttö on yksinkertaista. Lisäksi ohjelmasta löytyy apua monenlaisiin tarpeisiin sekä pienempiin että usean vuoden kestäviin projekteihin, Sjöman mainitsee.

Kommunikointi yhteistyökumppanin kanssa on sujuvaa

Sjöman kertoo kommunikoinnin yhteistyökumppanin kanssa sujuneen vaivattomasti. Toisinaan apua erilaisiin tilanteisiin on saanut jo ennen kuin sitä on hoksannut pyytää. Mahdolliset haasteet on selätetty sujuvasti keskustelemalla.

– Suosittelisin kyllä Sitedriveä projektien parissa työskenteleville kollegoille. Ohjelmisto helpottaa huomattavasti päivittäistä työntekoa, Sjöman summaa.

Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi