Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Savuhormien saneeraus toi turvallisuuden tunteen

Seppo ja Ulla Törmäkangas asuvat Pulkkilassa, joka on yksi neljästä Siikalatvan kylästä. FIXI toteutti heidän omakotitaloonsa vuoden 2018 lopulla savuhormien saneerauksen sekä lisälämmöneristyksen välikatolle. Saneeraus kasvatti hormien paloturvallisuutta. Nyt uuni myös vetää ja pitää lämpöä aiempaa paremmin.

Eläkkeellä oleva Seppo ja hänen vaimonsa Ulla ovat asuneet nykyisessä talossaan nyt 32 vuotta. Itse talo on iältään jo yli nelikymppinen. Pariskunta on remontoinut kotiaan vuosien varrella – uusittu on niin kattoa, keittiötä kuin kylpyhuonetta. Yksi viimeisimmistä parannustöistä on FIXIn tekemä savuhormien saneeraus ja välikaton lisälämmöneristys.

– Ovella seisoi kaksi FIXIn edustajaa ja he kertoivat, että hormeja voitaisiin kuvata kameralla. He kiipesivät katolle ja ottivat kuvia, Seppo muistelee.

– Sitten aloimme katsella kuvia ja jatkoimme neuvottelua siitä, että hormit kunnostettaisiin. Totesimme, että välikatolle tarvittaisiin myös lisää lämmikettä, Seppo jatkaa.

Siivousjälki yllätti

“Mitään valittamista ei ollut. Varsinkin siivousjälki yllätti meidät.”

Neuvottelut sujuivat Sepon omien sanojen mukaisesti varsin moitteettomasti. Kaikesta sovittiin kahvipöydän ääressä. Itse työt saatiin tehtyä nopeasti. Remontit oikeuttavat luonnollisesti myös kotitalousvähennykseen.

– Työt valmistuivat siinä kahden päivän aikana, Seppo summaa.

– Mitään valittamista ei ollut. Varsinkin siivousjälki yllätti meidät, hän kiittelee.

“Kyllähän tämä lisää paloturvallisuutta”

Välikaton lisälämmöneristyksen ja hormin saneerauksen jälkeen on talon uuni lähtenyt vetämään paremmin. Se myös pitää lämmön aiempaa paremmin. Kun Seppo muistelee hormikameralla otettuja kuvia ennen saneerausta, on hän iloinen siitä, että molemmat työt tuli tehtyä. Ne ovat tuoneet turvallisuuden tunteen.

– Kyllähän tämä lisää paloturvallisuutta. Nyt kun vajaan kuukauden olen ehtinyt uunia testaamaan, niin huomaan sen vetävän hyvin ja lämpenevän nopeammin. Se myös pitää lämpöä useamman päivän, Seppo kertoo.

– Sekä hormin korjaus että välikaton villaus ovat olleet minusta onnistuneita ratkaisuja, Seppo toteaa.

FIXI Oy on valtakunnallinen palveluyritys, joka on erikoistunut omakotitaloihin kohdistuviin huoltotöihin. Yrityksellä on osaamista kodin Ilmanvaihtojärjestelmän huoltamisesta, yläpohjan lisälämmöneristämisestä ja savuhormin kunnostuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi