Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Leasingautojen kilpailutus säästää F-Securelta aikaa sekä rahaa

Tietoturvayhtiö F-Secure hankkii vuosittain keskimäärin 20 uutta autoa. Kaikki autot tulevat Fleet Innovationin kautta. Fleet Innovation on osoittautunut F-Securelle tehokkaaksi, joustavaksi ja luotettavaksi kumppaniksi.

Anssi Kuortti toimii tietoturvayhtiö F-Securella henkilöstöasiantuntijana. F-Secure on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa tällä hetkellä noin 600 ja globaalisti yhteensä hieman vajaat 1200 henkilöä. Suomessa F-Secure ottaa käyttöönsä vuosittain keskimäärin noin 20 uutta autoa, joista kaikki tulevat Fleet Innovationin kautta.

– Meillä on Fleet Innovationin kanssa hyvä ja melko tuore yhteistyö. Lyöttäydyimme yhteen loppuvuodesta 2016. Fleet on meidän kumppanimme, joka hankkii ensimmäiseen tarjoukseen kilpailevat tarjoukset muista yrityksistä, Kuortti kertoo.

– Fleet kilpailuttaa samalla myös rahoituksen ja näin ollen tuo meille selkeitä taloudellisia hyötyjä aiempaan verrattuna, Kuortti jatkaa.

“Fleet Innovation on tähän mennessä osoittautunut erittäin luotettavaksi. Se mikä on sovittu, on myös tehty.”

”Fleet Innovation hoitaa hommansa oikein mallikkaasti”

Fleet Innovation valikoitui F-Securen kumppaniksi juuri taloudellisten hyötyjen sekä autoihin ja leasingiin liittyvän operatiivisen työn siirtämismahdollisuuden vuoksi. Operatiivinen työ haluttiin siirtää F-Securelta pois. Nyt kaikki työntekijöiden autoihin liittyvät kysymykset ohjautuvat suoraan Fleet Innovationille.

– Kaikki uudet autot tulevat tällä hetkellä Fleet Innovationin kautta. Autot ovat hyvin vaihtelevassa käytössä. Meillä on sekä käyttöetuautoja että liikkuvien myyjien käyttöön tarkoitettuja autoja, Kuortti kertoo.

– Fleet Innovation hoitaa hommansa oikein mallikkaasti. Meillä on ihmiset, joita kontaktoida ja jotka saamme helposti kiinni. Vastaukset kysymyksiin saa nopeasti, hän kuvailee.

Tehokas, joustava ja luotettava toimija

Kuortti kuvailee Fleet Innovationia tehokkaaksi, joustavaksi ja luotettavaksi. Tehokkuus näkyy esimerkiksi kilpailutuksen nopeutena. Pienemmän yhtiön toiminta on isoa toimijaa joustavampaa monessa asiassa.

– Fleet Innovation on tähän mennessä osoittautunut erittäin luotettavaksi. Se mikä on sovittu, on myös tehty. Arvostan sitä paljon, Kuortti painottaa.

– Pystyn ehdottomasti suosittelemaan Fleet Innovationia muillekin. Suosittelen heitä erityisesti sellaisessa tapauksessa, jossa autokanta on hieman isompi tai kasvamaan päin. Säästöt näkyvät kasvun myötä, kun autokanta kasvaa esimerkiksi 15 autosta 50 autoon, Kuortti summaa.

Fleet Innovation on vuonna 2007 perustettu kotimainen palveluyritys. Yritys selvittää jokaiselle yritysautolle edullisimman hankinta- ja rahoitusmuodon ja kilpailuttaa kaikki yritysautoihin liittyvät palvelut asiakkaiden puolesta riippumattomasti.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.