Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jatkuva uuden oppiminen on kehityksen kivijalka

Ylessä ollaan parhaillaan rakentamassa dataohjautuvaa kulttuuria. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen on tärkeää, jotta digitalisaation ja muuttuvan maailman perässä on mahdollista pysyä. Kehittymisen ja uuden oppimisen suhteen merkittävässä asemassa on säännöllinen kouluttautuminen.

Dataohjautuva kulttuuri tarkoittaa sitä, että asiakkuusdataa rikastetaan eri lähteiden avulla. Datan rikastamisella pyritään siihen, että jokaiselle voidaan tarjota hyvä ja henkilökohtainen palvelukokemus. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi siten, että käyttäjälle osataan suositella häntä kiinnostavaa sisältöä.

– Olemme hyvin tiukasti kiinni asiakkuusymmärryksessä ja asiakkuusdatassa, se on kaiken lähtökohta. Siitä lähtee rakentumaan kaikki se, mitä me teemme, kertoo julkaisujohdossa työskentelevä Jari Lahti.

– Pyrimme tunnistamaan käyttäjän ja rakentamaan hänelle hyvää sekä henkilökohtaista palvelukokemusta. Haluamme rakentaa monimediaisuutta, Lahti jatkaa.

“Jatkuva oppiminen on nyt ja varmasti tulevaisuudessakin välttämättömyys.”

Jokainen on oman työnsä asiantuntija ja johtaja

Lahti on työskennellyt Ylellä kauan, yhteensä yli 20 vuotta. Hänellä on pitkä tausta digitalisaation eri näkökulmista. Parhaillaan fokuksessa on digitalisaatioon liittyvä erityyppinen strateginen kehitys. Lahti kokee, että jatkuva kehittyminen, oppiminen ja kyky uudistua ovat ajassa kiinni pysymisen kannalta todella tärkeitä asioita.

–Tällä hetkellä minulle henkilökohtaisesti erityisen ajankohtaisia ovat yrityskulttuurit ja johtamiseen liittyvät asiat, Lahti sanoo.

– Omassa toiminnassani korostuu epähierarkinen ja verkostomainen työskentelytapa. Jokainen on oman työnsä asiantuntija ja johtaja, hän kuvailee.

”Tärkeää on, että koulutus on jatkuvaluonteista”

Uuden oppimisessa ja kehittymisessä merkittävässä asemassa on Lahden mukaan jatkuva kouluttautuminen. Hän kokee, että säännöllinen kouluttautuminen on tärkeä osa hänen työtään. Koulutuksen on kuitenkin sulauduttava kalenteriin ongelmitta. Parhaat koulutukset ovat sellaisia, jotka integroituvat arkeen.

– Tärkeää on, että koulutus on jatkuvaluonteista, mielellään viikoittaista tai ainakin kuukausittaista. Erityisen antoisaa on, jos samassa sessiossa on mukana osallistujia muistakin yrityksistä. Loppujen lopuksi tärkeää on sekä koulutus itse että siellä tapahtuva vuorovaikutus, Lahti toteaa.

– Jatkuva oppiminen on nyt ja varmasti tulevaisuudessakin välttämättömyys, Lahti kiteyttää.

Flowa on ohjelmistotalo, jonka tavoitteena on tehdä asiakasorganisaatioistaan parempia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi