Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Miellyttävä hotelli loistavalla sijainnilla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Anders työskentelee journalistina Norjan yleisradioyhtiö NRK:ssa. Hän on tullut Lahteen raportoimaan hiihdon maailmanmestaruuskisoista 70 hengen seurueessa. He ovat majoittuneet Forenomin Aparthotel Lahteen, jonka paras puoli on ollut hyvä sijainti.

– Asumme hyvin lähellä kisastadionia, ja on ollut mukavaa, kun töihin voi kävellä. Pidän myös siitä, miten lähellä ravintolat ja ostoskeskukset ovat, Anders sanoo.

– Olen majoittunut kahdessa eri huoneessa ja pitänyt molemmista, vaikka ensimmäinen oli yhden hengen huone ja hieman pieni. Vaihto isompaan huoneeseen ei onneksi ollut ongelma, hän jatkaa.

“Kokonaisuutena Forenomin Aparthotel Lahti on ollut erittäin toimiva siihen tarkoitukseen, mihin sen otimmekin. Huoneet ovat viihtyisiä ja sijainti on todella hyvä.”

Mahdollista valmistaa ruokaa itse

Anders on pitänyt siitä, miten helppoa hotellissa on kulkea, koska ovet toimivat koodeilla avainten tai avainkorttien sijaan. Hän sanoo myös ruoan ja kahvin valmistusmahdollisuuden olevan mukava lisä tavanomaisiin hotelleihin verrattuna.

– En ole käyttänyt asiakaspalvelua kovinkaan paljoa, koska hotellissa kuljetaan numerokoodilla. Se lähetettiin tekstiviestillä etukäteen, ja koko sisäänkirjautumisprosessi oli erittäin helppo ja selkeä. Pidän myös siitä, miten voin keittää itse kahvia ja jopa valmistaa ruokaa, jos sellaiseen innostuu, Anders sanoo.

– Kokonaisuutena Forenomin Aparthotel Lahti on ollut erittäin toimiva siihen tarkoitukseen, mihin sen otimmekin. Huoneet ovat viihtyisiä ja sijainti on todella hyvä, hän toteaa lopuksi.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.