Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Tänne tulee oikein mielellään”

Markku Välikoski käy Jyväskylän Fysio Centerillä recoveriX- aivokuntoutuksessa. Aivoinfarktin seurauksena Markun oikea käsi jäykistyi ja menetti sitä kautta osittain normaalin toimintakykynsä. Kuntoutuksen tavoitteena on saada käsi toimimaan jälleen mahdollisimman normaalisti.

recoveriX-menetelmä perustuu aivojen uudelleen muovautumisen hyödyntämiseen. Harjoittelun avulla aivosoluja pyritään järjestelemään uudelleen niin, että oikean ja vasemman aivopuoliskon välille rakentuu uusia ratoja.

– Kuulin Fysio Centeristä velipojaltani. Hän toi minut tänne ensimmäisen kerran ja siitä se lähti. Olen nyt käynyt kuntoutuksessa yhteensä 21 kertaa, Markku kertoo.

– Homma lähti liikkeelle siitä, että kokeillaan, miten tämä onnistuu, hän jatkaa.

Kuntoutus pitää vireessä

Kuntoutuksessa tapahtuvassa harjoittelussa yhdistyvät mielikuvaharjoittelu, visuaalinen palaute virtuaalikäsien liikkeistä sekä oman käden liikkeen aiheuttava sähköärsytys. Aivosolujen uudelleenjärjestäytyminen auttaa motoristen toimintojen palautumista.

“Kuntoutus on ollut hyvä asia ja pitänyt juurikin siinä vireessä. Edistyminen antaa hyvää fiilistä.”

– Tavoitteemme on se, että saisimme tämän käden pelaamaan, Markku sanoo.

– Kyllä sitä on eteenpäin menty. Paljon on kiinni siitä, että pysyy itse vireessä. Kuntoutus on ollut hyvä asia ja pitänyt juurikin siinä vireessä. Edistyminen antaa hyvää fiilistä, Markku kuvailee.

”On mukava astua tuosta ovesta sisään”

Hoitokerrat ovat Markun mukaan menneet hienosti. Ajanvaraukset ovat toimineet hyvin, kuten ylipäänsä koko Fysio Centerin asiakaspalvelu.

– On mukava astua tuosta ovesta sisään, kun huulta heitetään jo heti ovella. Se on kyllä viimeisen päälle tärkeä asia. Tänne tulee oikein mielellään, Markku toteaa.

Fysio Center tarjoaa turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi