Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Gasum Portfolio Services varmistaa järkevät hankintahinnat

Keravan Energia on keskikokoinen energiayhtiö, jolla on noin 30 000 asiakasta. Myyntiliiketoiminnan katteen varmistamiseksi riskienhallinnalla on todella suuri merkitys. Keravan Energian salkunhallinnasta vastaa Gasum Portfolio Services. Näin voidaan varmistaa muun muassa järkevä sähkön hankintahinta.

– Yhteistyössä Gasum Portfolio Servicesin kanssa hoidamme salkkuamme fiksusti. Meidät vakuutti heissä erityisesti se, että Portfolio Services on täysin eriytetty Gasumin toiminnasta, jolloin päällekkäisyyksiä ei pääse syntymään, kertoo Keravan Energian B2B-myynnin yksikönjohtaja Lauri Konsén.

– Minulle on työssäni todella tärkeää se, että pystyn varmistamaan Keravan Energialle järkevän sähkön hankintahinnan. Oma työaikani ei siihen riitä, joten sen takia avuksi tarvitaan Gasum Portfolio Services, Konsén painottaa.

“Olemme todella tyytyväisiä”

Keravan Energia ja Gasum tekivät jo aiemmin yhteistyötä kaasutoimitusten ja sähköjohdannaisten kaupassa. Gasum Portfolio Services on vastannut salkunhallinnasta nyt hieman vajaan vuoden ajan. Sen aikana Keravan Energian kaupankäynti on Konsénin mukaan selkeästi järkevöitynyt. Kauppaa tehdään nyt aiempaa useampina päivinä pienemmissä paloissa.

– Koko tarvepalettiimme niputtuvat todella hienosti Gasumin suuren talon edut, Konsén toteaa.

– Aloitimme pienestä kaupankäynnistä ja nyt heillä on jo täysi valtakirja salkunhallintaamme. Tämä jo itsessään kertoo, että olemme todella tyytyväisiä Gasumin palveluun, Konsén kiteyttää.

Gasum pohjoismainen energiayhtiö ja kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija. Yhdessä kumppaniensa kanssa Gasum edistää kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta maalla ja merellä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi