Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Gerflorin matot kestävät aikaa, kulutusta ja katsetta

Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljanen omaa pitkän historian – toiminta on aloitettu jo 1980-luvulla. Vuosien varrella on tehty paljon erilaisia kohteita useiden eri kumppaneiden kanssa. Gerflorin matot ovat saavuttaneet paikan toimiston vakiomateriaalina kauniin ikääntymisensä sekä huollettavuutensa ansiosta.

Gerflorin kanssa yhteistyötä on tehty toistakymmentä vuotta. Yksi yhteinen kohde on Vaasan ammattikorkeakoulu, joka peruskorjattiin muutama vuosi sitten.

– Oranssi on ollut täällä sellainen perusväri, johon me yhdistimme sitten Gerflorin maton, kertoo arkkitehti Kaarlo Viljanen seisoessaan koulun käytävällä.

– Olemme tehneet yhdessä huomattavan isoja kouluja, toimistotiloja ja pienempiä kyläkouluja pitkin Pohjanmaata, Viljanen summaa.

Hyvä ulkonäkö säilyy pitkään

Viljasen mukaan monille pintamateriaaleille on ominaista se, että ne säilyvät muutaman vuoden todella hyvännäköisinä, kunnes sitten alkavat näyttää rähjääntyneeltä ja kauhtuneelta.

– Ensimmäinen yhteinen kohteemme oli sellainen, mihin asiakas eli tässä tapauksessa koulu olisi halunnut Gerflorin kilpailijan tuotteen. Kävi niin hauskasti, että löysimme koulun, jossa oli käytetty sekä kilpailijan että Gerflorin mattoa, Viljanen muistelee ja jatkaa:

– Kävimme koulun hallituksen kanssa paikan päällä. Ero mattojen välillä oli niin raju, että kaikki totesivat, että kyllä se valinta on Gerflor, Viljanen naurahtaa.

”Heidän mattonsa ovat tulleet meillä vakiomateriaaliksi”

“Olemme huomanneet, että Gerflorin materiaalit ovat niin hyviä, että olemme siirtyneet käyttämään oikeastaan pelkästään vain niitä.”

Gerflor saa Viljaselta erityistä kiitosta juuri kestävyydestään ja kauniista ikääntymisestään. Tärkeää on myös se, että materiaali on helppo pitää puhtaana. Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljanen on ollut niin tyytyväinen Gerfloriin, että ensimmäisen yhteisen kohteen jälkeen materiaalit ovat olleet jatkuvasti käytössä.

– Sehän on oleellista, että materiaalit toimivat hyvin vielä kymmenenkin vuoden kuluttua. Ei riitä, että ne ovat siistit kaksi vuotta, Viljanen painottaa.

– Olemme huomanneet, että Gerflorin materiaalit ovat niin hyviä, että olemme siirtyneet käyttämään oikeastaan pelkästään vain niitä. Heidän mattonsa ovat tulleet meillä vakiomateriaaliksi, Viljanen hymyilee.

Gerflor kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy innovatiivisia, dekoratiivisia ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja ammattikäyttöön ja kuluttajille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.