Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Abinet-järjestelmä on vastannut sille asetettuihin odotuksiin

Jyväskylän normaalikoulun liikuntasalissa järjestettävissä ylioppilaskirjoituksissa kokelaita on kerrallaan maksimissaan 125. Gistele Oy toteutti lukiolle toimintavarman ja helpon ratkaisun sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Parasta Abinet-järjestelmässä on lukion vararehtorin mukaan sen nopea käyttöönotto.

Jyväskylän normaalikoulu on Jyväskylän yliopiston harjoittelukoulu. Yliopiston luokanopettajaopiskelijat harjoittelevat ohjatusti normaalikoulun alakoulun puolella ja aineenopettajaopiskelijat yläkoulun ja lukion puolella.

– Tehtäviimme kuuluu ohjatun harjoittelun lisäksi tutkimus- ja kehittämistoiminta. Kokeilemme siis kaikkea uutta, lukion vararehtori Mika Antola kertoo.

Laadukkaat komponentit ja pitkä käyttöikä

– Päädyimme Abinet-järjestelmään, koska se on nopea ja helppo kasata. Järjestelmän asentaminen ylipäätään vaati infran rakentamisen suhteen todella vähän, Jyväskylän yliopiston IT-palvelujen henkilöstöön kuuluva Timo Korvola sanoo.

“Komponentit ovat erittäin laadukkaita, ja uskon, että järjestelmän kanssa ei tule vuosiin ongelmia.”

Helppokäyttöisyys on olennaista senkin vuoksi, että liikuntasalin käyttöaste on korkea. Aikaa järjestelmän kasaamiselle ja purkamiselle ei siis välttämättä ole paljon käytettävissä. Käytettävyyden ja toimivuuden lisäksi myös järjestelmän laadukkuus vakuutti.

– Abinet on helppo ottaa käyttöön, ja lisäksi se on ollut erittäin toimintavarma. Komponentit ovat erittäin laadukkaita, ja uskon, että järjestelmän kanssa ei tule vuosiin ongelmia, Korvola kiittää.

Järjestelmä on vankkaa tavaraa

Antolan ja Korvolan mukaan järjestelmä on toiminut moitteetta, ja ongelmia itse järjestelmän suhteen ei ole ollut. Antolan mukaan Abinet on vastannut niihin odotuksiin, joita sille asetettiin.

– En keksi mitään syytä sille, ettemme käyttäisi Abinet-järjestelmää. Tämä on vankkaa tavaraa, jolle vastaavaa vaihtoehtoa emme vielä ole löytäneet, Korvola toteaa.

Gistele valmistaa sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden, laitevalmistajien sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia-ja metsäteollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi