Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sähkökeskustoimittajassa tärkeintä on joustavuus

Turun Satama Oy palvelee sekä yksityisasiakkaita että rahtiliikennepuolen logistiikka-alan asiakkaita. Erilaisia sähkökeskuksia, -laitteita ja -komponentteja Turun Satamalle toimittaa Gistele Oy. Gistelen toimintaan on Turun Satamalla luotettu jo yli kolmekymmentä vuotta.

Turun Satama tekee mielellään yhteistyötä paikallisen toimijan kanssa. Lisäksi yhteistyökumppanin valinnassa on painanut palvelun ja komponenttien laatu. Yhteistyö Gistelen kanssa koskee erilaisten sähkökeskusten, sähkölaitteiden ja -komponenttien hankintaa.

– Teemme yhteistyössä myös jonkin verran tuotekehitystyötä. Heidän kanssaan on pystytty kehittämään vähän spesiaalimpeja ratkaisuja aluspalveluun, aluevalaistukseen ja näin päin pois, kertoo Turun Sataman käyttöpäällikkö Seppo Pohjanpalo.

Keskukset ovat asentajaystävällisiä

– Laadukkuus on meidän näkökulmastamme sitä, että komponentit ovat laadukkaita. Gistele tekee myös laadunvalvontaa, eli he testaavat keskukset, jotka tulevat meille aina koestettuina, Pohjanpalo toteaa.

Turun Satamalla painotetaan yhteistyökumppaneita valittaessa palveluiden ja tuotteiden laatua. Paras vaihtoehto ei välttämättä ole halvin. Pohjanpalo kuvailee Gistelen tuotekehittäjiä ja keskusvalmistajia todella osaaviksi.

– Gistelen keskuksissa on otettu hyvin huomioon asentajaystävällisyys. Komponentit on laitettu niin, että paksutkin kaapelit pystytään asentamaan helposti, eli niille on varattu riittävästi tilaa, Pohjanpalo mainitsee.

Tarpeisiin vastataan nopeasti

“Yhteistyössä Gistelen kanssa parasta ja meidän kannaltamme tärkeintä on joustavuus.”

Turun Satamalla pidetään tärkeänä sitä, että Gistele on paikallinen toimija. Tällöin tarpeisiin pystytään vastaamaan hyvin nopeasti. Gistele valmistaa spesiaalituotteita, ja tarvittaessa yritys lähtee mukaan suunnittelutyöhön yhteistyössä Turun Sataman kanssa.

– Yhteistyössä Gistelen kanssa parasta ja meidän kannaltamme tärkeintä on joustavuus, Pohjanpalo tiivistää.

Gistele valmistaa sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden, laitevalmistajien sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia-ja metsäteollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi