TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sari Saarinen, Skanska: ”Golden Shineen voi luottaa”

Skanska on yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä, joka sekä rakentaa uutta että saneeraa vanhaa. Lietolainen siivousalan yritys Golden Shine tekee Skanskalle työmaasiivouksia. Siivouspalveluiden lisäksi Golden Shine toimittaa työmaille myös siivoustarvikkeita.

Skanska ja Golden Shine ovat tehneet yhteistyötä useammilla rakennustyömailla. Yksi Skanskan ja Golden Shinen yhteisistä kohteista on Turun kaupunginteatteri ja sen vuonna 2017 valmistuneet tilat. Skanska vastasi tilojen saneerauksesta sekä uuden tilan rakentamisesta jo olemassa olevien tilojen viereen.

– Golden Shine siivosi täällä periaatteessa kaikki alakattojen yläpuoliset tilat. Tiloihin kuuluivat myös ilmastointi- ja konehuoneet. Alakaton yläpuolelle muodostuu hyvin mielenkiintoinen verkko esimerkiksi yhden uuden näyttämön yläpuolella, kertoo Skanskan talonrakennuksen tuotantoinsinööri Sari Saarinen.

– Loppusiivoukseen ei yleisesti saada täällä Turun alueella montakaan tarjousta. Se, että Golden Shine on paikallinen toimija, on minulle tärkeämpää kuin se, että saisimme tarjouksen joltakin isolta ja valtakunnalliselta toimijalta. Koko ei siis ratkaise, vaan kun kumppani on sopivan kokoinen, niin homma on tullut yleensä hoidettua paremmin, Saarinen jatkaa.

”Se tehtiin, mitä sovittiin”

“Työn jälki oli sitä, mitä oli pyydettykin. Huomautettavaa ei ollut”

Turun kaupunginteatterin siivousurakan alussa Skanska ja Golden Shine sopivat yhteisesti työn etenemisestä. Saarisen mukaan Golden Shine piti hyvin kiinni sovituista asioista sekä aikataulusta. Erilaisiin tilanteisiin ja äkillisiin lisätyövoiman tarpeisiin pystyttiin reagoimaan hyvinkin nopeasti.

– Se tehtiin, mitä sovittiin. He reagoivat kauhean nopeasti. Meillä oli pari sellaista tilannetta, kun tarvitsimme lisää työntekijöitä heti. Nämä työt eivät olleet mitenkään heidän alkuperäiseen urakkaansa liittyviä töitä, vaan ihan muita töitä. Se ei kuitenkaan ollut monen tunnin komennus, kun tarvittava henkilökunta oli paikalla, Saarinen kiittelee.

– Työn jälki oli sitä, mitä oli pyydettykin. Huomautettavaa ei ollut, hän kiteyttää.

Yhteistyö luotettavaksi todetun toimijan kanssa jatkuu

Turun kaupunginteatterin työmaan siivouksen yhteydessä Skanskalle selvisi, että Golden Shinella on myös siivoustarvikkeiden tukkuliike. Tällä hetkellä Skanska tilaakin Golden Shinelta siivouspalveluiden lisäksi myös saniteettitarvikkeita. Nyt tarvikkeita ei tarvitse tilata erikseen. Golden Shinen työntekijät vastaavat myös tarvikkeiden täytöstä työmailla.

– Yhteistyö Golden Shinen kanssa jatkuu tälläkin hetkellä. Itselläni on tällä hetkellä käynnissä yksi työmaa, jossa he tekevät loppusiivouksen, Saarinen sanoo.

– Golden Shineen voi luottaa ja pyydän heiltä kyllä uudestaankin tarjouksia.

Golden Shine Oy on siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Turussa sekä Liedossa, Raisiossa ja Kaarinassa. Golden Shinen päätoiminta on yrityksille tarjottavissa siivouksissa. Yrityksen palveluihin kuuluu perussiivoukset, tuotantotilasiivoukset kuin ikkunanpesut ja lattianvahaukset sekä muut siivouspalvelut.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi