Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Hanna Niemi: “Portaat ovat hienot ja ne saavat näkyä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Turvalliset, kauniit ja ilmavat, mutta kuitenkin vankat. Näillä kriteereillä Hanna ja Mika Niemi perheineen lähtivät suunnittelemaan portaita vastikään Pirkkalaan valmistuneeseen kotiin. Teräsportaita valmistava Grado Design vakuutti Niemet ammattitaidollaan ja toimivalla tuotteellaan, ja nyt perheen kotia komistaa porraskokonaisuus, joka yhdistelee terästä, tammea ja lasia.

– Viisihenkinen perheemme muutti uuteen kotiin joulukuussa 2015. Mieheni on ravintola-alalla, ja minäkin olin aiemmin mukana ravintolabisneksessä, mutta viimeisen vuoden olen ollut kotona. Uudessa kodissamme on paljon ravintolatyyppisiä ratkaisuja. Talon rakentaminen oli viisivuotinen projekti, Hanna kertoo.

Kun kolmikerroksisen, Pyhäjärven rannalla sijaitsevan kodin rakennustyö alkoi olla siinä pisteessä, että portaat tulivat ajankohtaisiksi, alkoivat Niemet kartoittaa alan osaajia. Vaihtoehtoina oli muutama portaita valmistava yritys.

“Ensikontakti yrittäjään oli miellyttävä. Gradon innostus ja palo tekemiseen vaikutti pitkälti valintaan, sillä yrittäjäperheenä haluamme tukea nuoria yrittäjiä.”

– Olin kulkenut Gradon toimipisteen ohi Tampereen keskustassa. Olimme kuulleet, että yritys on nuori mutta hyvä. Arvostamme sitä, että yritys on pirkkalalainen, ja toimitus on lähellä, Hanna toteaa.

Niemet hakivat projektiltaan hyvää palvelua ja teräsrunkoisia portaita, jotka eivät natisisi ja joissa olisi jokin juju.

– Ensikontakti yrittäjään oli miellyttävä. Gradon innostus ja palo tekemiseen vaikutti pitkälti valintaan, sillä yrittäjäperheenä haluamme tukea nuoria yrittäjiä. Löysimme Gradolta nopeasti meille sopivan ratkaisun, emmekä enää sen jälkeen lähteneet katsomaan muita vaihtoehtoja. Pääsimme äkkiä siihen pisteeseen, ettemme halunneet mitään muuta kuin Gradon, Hanna kiteyttää.

Onnistunut suunnittelu, toteutus ja loppuun vieminen

– Tapasimme yrityksen kanssa ensimmäisen kerran rakennusvaiheessa, kun portaiden tekeminen tuli ajankohtaiseksi. Siinä mielessä voin suositella yritystä, että he tulivat heti paikalle, kun soitimme. Sitä ei aina tapahdu rakennusalalla. Mittaukset kestivät tosi lyhyen ajan, Hanna muistelee.

Portaiden toimitus tapahtui kahdessa osiossa. Portaat kulkevat kolmen kerroksen välillä, joten ensin toimitettiin yläosa ja sitten alaosa.

– Kahdessa viikossa portaat olivat valmiit. Sen jälkeen sähkömies kävi asentamassa portaiden alle led-nauhat. Kaikki oli hirveän vaivatonta. Gradon asentajat siivosivat kaikki sotkut pois ja suojasivat portaat, koska meidän rakennustyö vielä jatkui, Hanna kertoo.

Yhteistyö onnistui Hannan mukaan hyvin.

– On hienoa, että Grado on pystynyt kehittämään tuotteen, joka on näin vaikuttava. Portaita on tehty aina, mutta he pystyivät tuomaan niihin jotain uutta. Työssä tulee esiin nuoren yrittäjän innovatiivisuus. Kun koko ketju eli suunnittelu, toteutus ja loppuun vieminen tehdään ilman reklamaatiota, niin kaikki on onnistunut hyvin, Hanna iloitsee.

Portaat miellyttävät esteetikon silmää

Niemen perheen portaat sijaitsevat keskeisellä paikalla eteisen ja olohuoneen välimaastossa.

– Tässä paikassa me olemme ja tässä myös ovat meidän vieraat. Meille tärkeää on, että portaat sopivat tyyliin, ovat ilmavat, mutta kuitenkin vankat ja että niissä on tasanne sekä ylhäällä että alhaalla. Halusimme valkoisen teräselementin, askelmat tammesta ja lasikaiteen, jonka päällä oleva puu antaa kokonaisuuteen lämpöä. Portaat ovat hienot ja ne saavat näkyä, Hanna kuvailee.

Niemet kokevat saaneensa hintalaatusuhteeltaan toimivan ja kauniin porrasratkaisun.

– Olen esteetikko, ja nämä portaat ovat todella kauniit ollakseen vielä käytännölliset. Portaat ovat harmoniset ja äärimmäisen hyvin onnistunut osa taloamme. Kyllä me haluamme omalta osaltamme viedä sanomaa eteenpäin. On hienoa, jos joku innostuu tilaamaan portaat meidän kautta, Hanna päättää.

Grado Design Oy on tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja toteuttava yritys Pirkkalasta. Yritys toimittaa ja asentaa teräsportaita sekä lasikaiteita pääasiassa Etelä-Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.