Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jaana Saikkonen: “Grado toteutti meille juuri toiveidemme mukaiset portaat”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jaana ja Ville Saikkosen nelihenkinen perhe asuu uudessa omakotitalossa Tampereen Vuoreksessa. Kun kaksikerroksista taloa rakennettiin, oli perheelle tärkeää, että portaissa ei tarvitsisi liukastella. Perheen toiveita täyttämään löytyi paikallinen Grado.

Kiinteistöalalla työskentelevälle Jaanalle ja talojen parissa työskentelevälle Villelle rakentaminen on tuttua puuhaa. Kun uuteen taloon lähdettiin valitsemaan sopia portaita, oli mielessä aiemman talon liukkaat portaat, joissa niin vanhemmat, lapset Pinja ja Peetu kuin perheen koirakin liukasteli helposti.

– Meille oli tosi tärkeää nyt se, että uudet portaat eivät ole liukkaat. Tavattiin Gradon edustaja Asta-messuilla Tampereella, ja hän vinkkasi meille materiaalista, jonka ansiosta askelmiin ei tarvittaisi teippejä tai uria.

– Aluksi ajatus kummastutti, mutta hän vakuutti, että uudet askelmat eivät ole liukkaat, Jaana Saikkonen muistelee.

“Tuntui, että asiakasta kuunnellaan, ja yritettiin tehdä sellainen tuote, joka vastasi meidän toiveita.”

Paikallinen yritys ja kilpailukykyinen hinta

Jaana ja Ville ottivat tarjouksia portaista myös muilta toimijoilta. Grado valikoitui lopulta kumppaniksi, koska paikallinen yritys tuntui kuuntelevan asiakkaan tarpeita, ja hinnatkin olivat kilpailukykyiset.

– Tuntui, että asiakasta kuunnellaan, ja yritettiin tehdä sellainen tuote, joka vastasi meidän toiveita, Jaana kertoo yhteistyön alkumetreistä.

– Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta halusimme suosia paikallista toimijaa. Myös Gradon hinta oli kilpailukykyinen, Jaana lisää.

Asiakaspalvelu toimi suunnittelusta asennukseen

Gradon asiakaspalveluun eri tilanteissa Saikkoset ovat tyytyväisiä. Jaanan mukaan vastaukset kysymyksiin on saatu, eikä rakennusvaiheen aikatauluihin tullut muutoksia portaiden toimituksen myötä, vaan kaikki eteni ajallaan.

– Asiakaspalvelu vastasi odotuksia – aina sai henkilön kiinni, jos oli tarvetta saada. Kysymyksiin vastattiin nopeasti.

– Kun rappuset olivat toimituskunnossa, sovittiin asennusajankohta, joka sopi hyvin muihin rakennusaikatauluihin. Rappuset oli suojattu kunnolla, joten niitä pystyttiin varjelemaan rakennusvaiheen yli kolhuilta ja sotkulta, Jaana kertoo.

“Saatiin juuri sellaiset portaat kuin toivottiin!”

Gradon ansiosta Jaana ja Ville saivat juuri toiveitaan vastaavat portaat. He toimittivat Gradolle toiveensa kaiteista ja askelmista ja kävivät yrityksen toimistolla katsomassa mallipaloja.

– Grado teki toiveidemme perusteella juuri sellaiset portaat, jotka halusimme. Uusissa portaissa on lasikaiteet ja puiset askelmat. Tykkäämme itse portaiden ulkonäöstä ja olemme saaneet niistä kehuja muiltakin, Jaana toteaa tyytyväisenä.

– Voin suositella Gradoa! Siellä panostetaan suunnitteluun ja tehdään varmasti sellaiset rappuset, mitkä asiakas haluaa. Heiltä saimme myös idean näihin askelmiin liittyen, kun meille ehdotettiin materiaalia, joka ei ole yhtään liukas, Jaana kiittelee lopuksi.

Grado Design Oy on tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja toteuttava yritys Pirkkalasta. Yritys toimittaa ja asentaa teräsportaita sekä lasikaiteita pääasiassa Etelä-Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.