Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

VIDEO: Matti Häkkinen Gradosta: “Työnjälki on pro-luokkaa”

Matti Häkkinen toimii työnjohtajana rakennusliike JH Todaylle, joka rakentaa Jyväskylän Tuomiojärven rantaan rivitaloasuntoja. Edelliseen seitsemän huoneiston rivitaloon tilattiin sisäportaat Grado Design Oy:lta, ja koska yhteistyö heidän kanssaan sujui hyvin, päätti JH Today tilata myös uusimpaan kohteeseensa portaat heiltä.

“Mitoitukset osuivat kohdilleen, suunnittelussa tuli mieluisat ratkaisut rakennuttajalle ja hinta oli kilpailukykyinen”

– Lähdimme etsimään teräsrunkoisia portaita ja sitä kautta löytyi Gradon portaat. Edellisessä kohteessa kaikki toimi loistavasti, joten tämä oli aika selkeää meille jatkaa samalla toimittajalla, Häkkinen kertoo.

– Mitoitukset osuivat kohdilleen, suunnittelussa tuli mieluisat ratkaisut rakennuttajalle ja hinta oli kilpailukykyinen, hän jatkaa.

Avaruutta ja keveyttä portaisiin

JH Todayn kolmen huoneiston rivitalossa päädyttiin käyttämään lasia ja terästä portaissa. Grado toimitti muun muassa lasikaiteet puukäsijohteella, jossa ei ole metallirakenteita, ja perinteikkäämmän kaiteen, jossa on metallirunkoja välissä.

– Saimme erilaisia ratkaisuja. Näissä portaissa se avaruus ja keveys tulee näkyviin.

“Kaikki sujui kivuttomasti”

“Pojat toimittavat juuri sellaiset portaat kuin asiakkaat haluavat ja antavat vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä.”

Koko yhteistyö Gradon kanssa on sujunut Matin mukaan hyvin. Gradon suunnittelija kävi mittaamassa kahteen kertaan porraskuiluja, jotta mitat vastaavat sitä, mitä työmaalla oli. Häkkinen kertoo, että kaikki sujui kivuttomasti ja yhteydenpito onnistui kätevästi sähköpostitse ja puhelimella.

– Pojat toimittavat juuri sellaiset portaat kuin asiakkaat haluavat ja antavat vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä.

3D-mallinnos helpottaa hahmottamista

Grado käyttää suunnitteluvaiheissa 3D-mallinnosta, joista tulevaa kohdetta voi tarkastella eri kuvakulmista. Grado piti Häkkisen projektin aikana ajan tasalla lähettämällä kuvia tulevista portaista.

– Heidän 3D-mallinnoksensa kautta asiakkaalle valaistuu hyvin se, mitä on tulossa, Matti kommentoi.

“Ei mitään reklamoitavaa”

Häkkinen kuvailee Gradoa helpoksi yhteistyökumppaniksi, jolla on nuorekas meno. Aikataulut heidän kanssaan ovat pitäneen Matin mukaan hyvin.

– Työnjälki on ihan pro-luokkaa. Kaikki tarvittava toimitetaan, eikä meillä ole ollut edellisissä eikä tässäkään kohteessa mitään reklamoitavaa, Häkkinen päättää.

Grado Design Oy on tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja toteuttava yritys Pirkkalasta. Yritys toimittaa ja asentaa teräsportaita sekä lasikaiteita pääasiassa Etelä-Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.