Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Konsultit ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin”

Mobidiag Oy kehittää ja valmistaa nopeita testejä vakavien infektiotautien diagnostiikkaan. Taloushallinnon ja HR:n palveluja tarjoava Greenstep Oy on hoitanut menestyksekkäästi Mobidiagin kirjanpidon, tilitoimistopalvelut ja henkilöstöjohtamisen.

Yhteistyö yritysten välillä alkoi talvella 2017.

– Greenstepiltä soitettiin ja tarjottiin tilitoimistopalveluja. Totesin, että meillä on akuutti tarve HR-palveluille ja se puoli saatiin hyvin nopeasti käyntiin. Myöhemmin siirsimme koko kirjanpitomme ja tilitoimistopalvelumme heille, Mobidiagin talousjohtaja Antti Ojala kertoo.

Aiempi työkokemus näkyy

Greenstep on antanut Mobidiagin käyttöön kaksi omaa konsulttiaan, joiden työpanos on ollut erinomaisella tasolla.

“He ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin.”

– He ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin. En osannut edes toivoa näin hyviä HR- konsultteja, Ojala kehuu.

– Konsulttien aiempi työkokemus on tullut hienosti esille. Esimerkiksi kompetenssihallintaa olemme saaneet kehitettyä siihen suuntaan, että se palvelee yhtiötämme, eikä pelkästään täytä regulatiivisia vaatimuksia, hän valottaa.

Työaika säästyy oikeisiin asioihin

Suurin hyöty Greenstepin avussa on ollut siinä, että Mobidiagin rersurssit voidaan nyt kohdentaa omaan erityisosaamiseen. Taloushallinto- ja HR-asiat jäävät alan ammattilaisille.

– Hallinto pystyy nyt keskittymään omiin tehtäviinsä. Aikaisemmin HR-rutiinien pyörittämiseen meni todella paljon työaikaa. Nyt käytännössä kaikki on siirretty näille HR- konsulteille. Siitä on ollut todella iso apu, Ojala sanoo lopuksi.

Greenstep tarjoaa taloushallinnon ja talousjohdon palveluita, sekä neuvontapalveluita. Greenstepin tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvamaan taloudellisen selkeyden avulla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi