Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jaana Ruohonen: ”Tämä on vähän kuin toinen koti”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jaana Ruohonen on käynyt Gym 2000 kuntokeskuksella pitkään, jo yli 20 vuotta. Aktiivisesti liikkuva nainen on asiakkuutensa aikana ehtinyt testata ja tutustua kaikkiin tarjolla oleviin lajeihin. Vuosien varrella on kuntokeskukselta löytynyt myös useita hyviä ystäviä.

Jaana Ruohonen työskentelee seripainajana. Vapaa-ajallaan hän liikkuu ahkerasti, yhteensä kuutena päivänä viikossa. Gym 2000 tuli hänelle tutuksi jo yli 20 vuotta sitten, kun hän tuli kuntokeskukselle ensimmäisen kerran. Sen jälkeen ei treenipaikkaa ole tarvinnut vaihtaa.

– Spinning on intohimoni. Lisäksi käyn kuntosalilla ja muutamissa eri jumpissa – eli oikeastaan vähän kaikissa näissä lajeissa, mitä täällä tarjottavana on, Jaana sanoo.

– Minulla on käsipäivät ja yksi jalkapäivä. Lisäksi käyn polkemassa pari kertaa viikossa ja yleensä noin kerran vielä jollakin ohjatulla tunnilla, hän summaa.

“Täällä käyminen ja treenaaminen vaikuttavat paljon myös henkiseen hyvinvointiin.”

Vaihtelevat tunnit ja perehtyneet ohjaajat

Kuntosalilla tapahtuvan treenaamisen osalta Jaana käyttää pelkästään Gym 2000 naisten salia. Hän ollut tyytyväinen käytössä oleviin laitteisiin sekä ohjaajien ammattitaitoon. Kuntokeskuksella vallitsee Jaanan mielestä hyvä yhteishenki, ja treenaajat ovat valmiina auttamaan sekä neuvomaan toisiaan.

– Ohjaajat ovat todella hyvin perehtyneitä ja tunnit ovat vaihtelevia. Täällä on myös Les Mills -lajeja, Jaana kertoo.

– Vaikka minäkin olen käynyt salilla todella kauan, niin sitä voi jumittua johonkin ja tehdä jotain väärin. Silloin on minusta hyvä, että joku tulee sanomaan, että nosta tuota tai laske tätä. Se on hyvä. Siten huolehditaan, ettei kukaan riko paikkojaan, hän painottaa.

”Olen saanut todella hyviä ystäviä”

Vuosien varrella on Jaana löytänyt kuntokeskukselta myös useita hyviä ystäviä. Naisten salilla käy paljon eri ikäisiä, ja Jaana on saanut uusia tuttuja kaikenikäisistä treenaajista, joiden keskinäinen ikähaarukka on melkein 40 vuotta. Fyysisen puolen lisäksi on kuntokeskuksella käyminen Jaanalle hyvin merkittävää myös henkisellä tasolla.

– Olen saanut todella hyviä ystäviä. Kun meillä on yhteinen harrastus, niin meillä on siitä aina myös paljon puhuttavaa. Sekin on todella hienoa, että meitä on monen ikäisiä. Arvostan sitä, että kun täällä käy nuoria, niin he juttelevat myös tällaisten vähän vanhempien kanssa, Jaana naurahtaa.

– Täällä käyminen ja treenaaminen vaikuttavat paljon myös henkiseen hyvinvointiin, hän kiteyttää.

– Tämä on vähän kuin toinen koti, jonne tulee todella mielellään.

Gym 2000 on Turun keskustan tuntumassa, linja-autoaseman lähellä, sijaitseva monipuolinen kuntokeskus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi