Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Härmän CNC-koneistus ja Finn-Power kehittävät koneita ja komponentteja yhdessä

Finn-Power valmistaa ohutlevyä käsitteleviä koneita, automaatiota ja erilaisia varastoratkaisuja. Härmän CNC-koneistus tekee Finn-Powerille koneistettuja komponentteja. Yhteistyötä on tehty jo 90-luvulta alkaen. Vuosien varrella on kehitetty yhdessä niin Härmän CNC-koneistuksen komponentteja kuin Finn-Powerin koneita.

Aluksi Finn-Powerin ja Härmän CNC-koneistuksen yhteistyö oli hieman pienimuotoisempaa, mutta vuodesta 2009 aina tähän päivään mennessä se on kymmenkertaistunut. Suurin osa Härmän CNC-koneistuksen valmistamista komponenteista on pieniä, halkaisijaltaan maksimissaan noin puolen metrin mittaisia.

– Osat ovat usein piilossa koneen sisällä. Näkyviä osia on hyvin vähän, mutta kaikki ovat tärkeitä, mittatarkkoja osia, kertoo Finn-Powerin hankintapäällikkö Tommi Mäki.

primapower

Mittatarkkuus vaatii hyviä koneita

“Tällaista yhteistyötä me kaipaamme kaikilta toimittajilta.”

Jotkin Härmän CNC-koneistuksen valmistamista komponenteista ovat osa valmiin koneen tarkkuustoleranssiketjua. Sen vuoksi on tärkeää, että mittatarkkuus on sadasosien, jopa tuhannesosien luokkaa. Mäen mukaan tämä vaatii koneistajalta hyviä ja aika uusiakin koneita.

– Härmän CNC on investoinut tasaiseen tahtiin uusiin koneisiin. Se on tärkeä asia meille, Mäki painottaa.

– Usein koneistajalta tulee kommenttia esimerkiksi jostakin osasta tai kohdasta, mikä on vaikea valmistaa, hidas tehdä tai missä on vaikea päästä mittatarkkuuksiin. Heiltä voi tulla myös proaktiivisesti ehdotuksia, että jos esimerkiksi muutetaan tätä kohtaa, niin saadaan hintaa pois. Tällaista yhteistyötä me kaipaamme kaikilta toimittajilta, Mäki kertoo.

koneita

Korkeaa laatua kustannustehokkaasti valmistettuna

Mäki kuvailee Härmän CNC-koneistusta yleisesti eteenpäin meneväksi yritykseksi, joka koostuu nuorekkaasta porukasta. Hänen mukaansa Finn-Power tarvitsee yhteistyöhenkistä väkeä, joka on valmis kehittämään yhdessä Finn-Powerin koneita ja laitteita sekä niihin kuuluvia osia.

– Tarvitsemme toimitustäsmällisyyttä, kustannustehokasta valmistusta ja korkeaa laatua, Mäki summaa.

tommimaki

Härmän CNC-koneistus on nc-koneistukseen erikoistunut kasvava ja kehittyvä yritys Ylihärmässä Etelä-Pohjanmaalla. Se valmistaa metallialan osia ja osakokonaisuuksia 40 työntekijän voimin, mikä mahdollistaa koko valmistusprosessin hoitamisen asiakkaan piirustukset ja toiveet huomioiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.