Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Heiccio on osoittanut luotettavuutensa”

Heiccio Oy vastaa Finlandia-talon kiinteistön huollosta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Yrittäjä Heikki Olli on omalla osaamisellaan mahdollistanut sen, että kasvavista asiakasmääristä huolimatta sähkön-, veden- ja kaukolämmön kulutus ovat kaikki pudonneet huomattavasti.

Finlandia-talo on yksi Suomen vilkkaimmista tapahtumataloista.

– Erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia järjestetään joka vuosi noin 850, kertoo Finlandia-talon kiinteistöjohtaja Heikki Mäkelä.

“Heiccio hoitaa Finlandia-taloa kuin omaa lastaan”

Olli on ollut Finlandia-talon töissä ja kiinteistöhuollon tehtävissä jo reilut 10 vuotta. Vuonna 2014 hän perusti oman Heiccio Oy-nimisen yrityksensä ja on siitä asti toiminut yrityksensä kautta Finlandia-talon kiinteistönhoitajana.

– Hän vastaa kiinteistömme huollosta, ylläpidosta, kehittämisestä ja kaikesta muusta mahdollisesta, mitä tähän kirjoon kuuluu, Mäkelä summaa.

– Sanomme tässä talossa usein, että Heiccio hoitaa Finlandia-taloa kuin omaa lastaan ja se todella pitää paikkansa, hymyilee Finlandia-talon toimitusjohtaja Johanna Tolonen.

Selkeitä tuloksia ja kustannussäästöjä

Vuosien varrella Heiccion tekemä työ on tuottanut selkeitä tuloksia – reilussa 10 vuodessa sähkönkulutus on pudonnut noin 30 %, kaukolämmön kulutus 50 % ja vedenkulutus melkein 50 %. Säästö on saavutettu siitä huolimatta, että tilaisuuksien määrät ja asiakasmäärät ovat koko ajan vain kasvaneet.

– Heiccio on osoittanut luotettavuutensa tässä viimeisten vuosien aikana, Tolonen painottaa.

– Haluan ehdottomasti suositella Heiccion palveluita kaikille, joilla on tällaisia kiinteistön huoltotarpeita. Kyseessä on aivan loistava, luotettava, ammattitaitoinen ja nopea kumppani, Tolonen kuvailee.

– Meillä on tosiaan keskimäärin 850 tilaisuutta vuodessa. Tilaisuuksien luonteet vaihtelevat korkean tason ja turvan tapahtumista konsertteihin, seminaareihin ja kongresseihin. Ehdottomasti pystyn Heicciota suosittelemaan mihin tahansa vaativampaankin kohteeseen,  Mäkelä kiteyttää.

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.